VIDEO. Ar negaidītām ziņām klajā nācis populārais latviešu aktieris Jānis Jarāns

Foto – ekrānuzņēmums

Ar priecīgiem jaunumiem klajā nācis Latvijā pazīstamais aktieris Jānis Jarāns – viņš paziņojis, ka izrāde “Precies, Māsiņ!” pie skatītājiem nonākusi beidzot “lielajā sastāvā” un izziņojis, kurā pilsētā to varēs noskatīties pirmie gribētāji.

Jānis Jarāns, pazīstamā un talantīgā latviešu aktrise Raimonda Vazdika un mūziķis Guntis Veits, stāvot pie ceļa zīmes “Bauska” nofilmējuši īsu video, ko ievietojuši soctīklos.

“Beidzot tas ir noticis! Izrāde “Precies, Māsiņ!” ir ieradusies lielajā sastāvā. Bauskā, “Mežs kungs” viesu…. nē, krogā! Mēs jūs gaidīsim, tā kā zvaniet pa šo telefonu! Būs liela smiešanās, izēšanās, un, protams, arī braukšana mājās. Un, ja jūs gribēsiet, varēsiet uzcienāt arī mūs. Gaidīsim jūs “Mežs kungs” krogā. Atā, atā!” – svinīgi visus uzrunā populārais aktieris Jānis Jarāns.

68 gadus vecais aktieris Jānis Jarāns ir latgaliešu izcelsmes latviešu aktieris, komiķis un producents. Savulaik pirms daudziem gadu desmitiem viņš kļuva populārs kā bērnu raidījuma “Miedziņš” mazais – galvenais varonis. Savulaik darbojies gan Dailes teātrī, gan Drāmas un Daugavpils teātrī. Filmējies populārajā latviešu seriālā “Sirdsmīļā Monika”.

Raimonda Vazdika ir latviešu aktrise, kustību konsultante un dzejniece, žurnālistes Elitas Veidemanes māsa.

Bet mūziķis Guntis Veits ir populārās latviešu grupas “Credo” solists jau kopš 1979.gada.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru