Vanga jau sen ir izteikusies : “Pat tad, kad viss izkusīs kā ledus, Vladimira slava dārdēs pār Krieviju un visu pasauli”

Īpašu pateicību Krievijas varai Vanga saskatīja jaunajā līderī, kas būs spējīgs apvienot nāciju. Lai arī cik brīnumaini tas nešķistu, bet jau tad (1979. gadā) viņa šo cilvēku sauca par Vladimiru. Tolaik par Vladimiru Putinu neviens neko vēl nezināja. Vai viņa vārdu tolaik minēja bulgāru gaišreģe?
“Pat tad, kad viss izkusīs kā ledus, Vladimira slava dārdēs pār Krieviju un visu pasauli”.

Šis Vagas teiciens satrauca zinātniekus jau tolaik, turklāt strīdi nav norimuši līdz šim brīdim. Lai gan Vladimirs Vladimirovičs Putins atkal izvēlēts par prezidentu uz nākamajiem sešiem gadiem, diskusijas turpinās.
Agrāk tika pieminēts Vladimirs Ļeņins un pat Vladimirs Žirinovskis. Vēsturnieki ir runājuši arī par kņazu Vladimiru, kas padarīja tālaika Krieviju par kristīgo Krievzemi. Varbūt runa bija par pavisam jaunu cilvēku, kuru neviens pašlaik vēl nemaz nezina? Iespējams, ka viņam paredzēta šī loma Krievijas vārda slavināšanai pasaulē?

Ja runa ir par Vangas pareģojumiem, tad viņa pret Krieviju vienmēr izturējās ļoti silti. Vanga apgalvoja, ka tikai krievs ar krievu mentalitāti var glābt šo pasauli. Bet par Eiropas likteni gaišreģe runāja ar rūgtumu. Pēc viņas sacītā, Eiropai jau 2016. gadā vajadzēja pārvērsties par tuksnesi. Taču, kā jau mēs redzam, pagaidām tas nav noticis.

Ja Vanga tiešām runāja par Putinu, tas apbrīnojams ir fakts, ka viņa paredzēja viņa valdīšanas laiku pat pirms 20 gadiem. Tolaik Vladimirs Putins tikai mācījās augstskolā un sapņoja strādāt izlūkdienestā.Daudzi uzskata, ka Vangas pareģojums jau ir piepildījies, jo par Krieviju jau tā runā visā pasaulē, bet valts ietekme uz citām pasaules valstīm pēdējo gadu laikā ir tikai augusi. Taču, vai pašu iedzīvotāju dzīvošanas līmenis un labklājība uzlabosies? Kāds būs valsts iedzīvotāju liktenis? Uz šiem jautājumiem atbildi sniegs tikai laiks.

Vai jūs ticat Vangas pareģojumiem?

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru