Vanga jau sen ir izteikusies : “Pat tad, kad viss izkusīs kā ledus, Vladimira slava dārdēs pār Krieviju un visu pasauli”

Cilvēki ir ļoti zinātkāras būtnes. Visos gadsimtos cilvēce ir vēlējusies uzzināt pēc iespējas vairāk. Tieši zinātkāre ir kļuvusi par galveno progresijas ieganstu. Viena no visinteresantākajām tēmām visos laikos ir bijusi nākotne. Cilvēku vienmēr ir interesējis tas, kas sagaida viņu pēc dienas, nedēļas, gada vai vairākiem gadu desmitiem.

Tieši tādēļ ekstrasensi un gaišreģi ir bijuši populāri pilnīgi visos laikos. Kad šo cilvēku pareģojumi piepildās, tad cilvēce sāk tam pievērst vēl pastiprinātāku uzmanību.

Viena no Eiropas zināmākajām gaišreģēm bija Vanga, pilnais vārds Vangelia Pandeva Dimitrova. Zinātnieki ir saskaitījuši, ka pašlaik ir apstiprinājušies apmēram 85% Vangas pareģojumu. Bet tiem, kam paveicās redzēt viņu dzīvu, ir pārliecināti, ka, izrunājot pareizi viņas vārdu, varēja iegūt patiesus faktus teju par jebko.

Arī par Krievijas nākotni Vanga bija runājusi diez gan daudz. Viņas vārdi līdz mums nonākuši, pateicoties padomju laika rakstniekam Valentīnam Sidorovam. Interesants ir fakts, ka par lielo Krieviju Vanga izteica pareģojumus jau tālajā 1979. gadā.
Pēc Vangas sacītā, Krievija kļūs par 21. gadsimta pasaulē vadošāko valsti. Pat tad, kad Eiropas valstis sāks krist un pārvērtīsies tuksnešos, slava pār Krievijas valsti turpināsies.

Šķir nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru