“Tu esi Dievs!” – aktrise Agnese Zeltiņa atklāj, cik ļoti sievietei ir jāmīl pašai sevi

Foto – ekrānuzņēmums

Aktrise un rotu dizainere Agnese Zeltiņa raidījumā “Kad viņas satiekas” stāstīja par to, kādai, viņasprāt, jābūt attieksmei pašai pret sevi.

Agnese stāsta, ka kā jau katru gadu iesākot, arī šogad viņai ir apņemšanās – viņa iecerējusi ceļoti katru mēnesi. Un turpinās tās apņemšanās, kuras jau darījusi iepriekš – galvenais, viņasprāt, tās “noturēt”.

“Es neesmu tāda ideāliste, kas izvirza nesasniedzamus mērķus,” – viņa saka un atzīst, ka par notikušo pagājušajā gadā, uztaisījusi “auditu” – skatījusies, kur bijusi, ar ko kopā, ko darījusi.

Foto – ekrānuzņēmums

“Gada beigās es vienmēr taisu apkopojumus. Jūs tā nedarāt? Es visu piefiksēju telefonā, fotogrāfijās. Pēc tam skatos, kāda bija tā mēneša enerģija, kā tas viss pagāja, ko es vēlētos tālāk sasniegt nākošajā gadā. Kuras ir tās jomas, kuras nebija sakārtotas, nebija tik spēcīgas. Bet tam visam ir jābūt kārtībā,” – stāsta Agnese.

Lasi vēl: Pērles, briljanti vai bižutērija? Kādas rotaslietas modē būs šogad: atbild aktrise un rotu dizainere Agnese Zeltiņa 

Aktrise arī atklāj, ka viņai ir kāda jauka tradīcija – Vecgada vakarā rakstīt vēstuli un pēc gada – 31.decembrī palūkot, kas tajā bija sarakstīts, un kas no tā visa ir piepildījies.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lappusē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru