Studente cietusi ceļu satiksmes negadījumā un tika atrasta dziļā mežā, kur viņu pameta bezkaunīgs autovadītājs

Studente dzīvoja pie savas radinieces. Kad viņa neatgriezās no studijām paredzētajā laikā, sieviete sāka uztraukties. Viņa nolēma uzzvanīt krustmeitai, bet tā neatbildēja. Tas bija ļoti aizdomīgi, jo meitene vienmēr atbildēja uz zvaniem. Tad studentes radiniece uzreiz aizskrēja uz policiju.

Meklēšana sākās tūlīt, un ilga 6 stundas, līdz policijāvērsās kāds degvielas uzpildes stacijas darbinieks. Viņš pastāstīja, ka pie viņa uz staciju ieradās meitene bez virsdrēbēm, viņa neko neatcerējās, jo ceļu satiksmes negadījuma rezultātā viņa nopietni traumēja galvu.

Meitene atcerējās tikai to, ka viņa pamodās mežā, un viņas seju laizīja klaiņojošs suns. Dzīvnieks pat  mēģināja sasildīt meitenes ķermeni, pretējā gadījumā viņa varētu nomirt no aukstuma. Varas iestāžu darbinieki atzina, ka meitenei ļoti paveicies, jo ar viņu bija suns, kas viņai palīdzēja izdzīvot. Ja viņai blakus nebūtu suns, bail padomāt, kas varētu notikt ar nabadzīgo studenti.

Suns ir cilvēka draugs, suns nekad neatstās viņu grūtā brīdī. Suns ir gatavspat upurēt sevi,  tikai lai palīdzētu cilvēkiem, pat svešiniekiem! Un mums, savukārt, ir jāmīl un jārūpējas par mājdzīvniekiem, jo viņi mūs saprot no pusvārda.

Un vai jūs kādreiz ir glābis suns?

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru