Skolas direktors bērniem liek laizīt putukrējumu no saviem ceļgaliem

Polijā darbojas pavecāks priesteris vārdā tēvs Kozira, kurš ir arī Salēziešu kristīgās vidusskolas direktors Polijas pilsētā Lubinā. 

Viņš liek 13 gadus veciem bērniem – gan zēniem, gan meitenēm – laizīt putukrējumu no saviem spalvām noaugušajiem ceļgaliem.

Tā ir daļa no iniciācijas ceremonijas, kam visi bērni iziet cauri, iestājoties skolā. Tas tā notiek jau gadiem ilgi.

Tā ir daļa no iniciācijas ceremonijas, kam visi bērni iziet cauri, iestājoties skolā. Tas tā notiek jau gadiem ilgi.

Ceremonija acīmredzot notiek šādi: priesteris sēž atzveltnes krēslā kāpņu galā. Bērniem uz visām četrām jāuzrāpjas pa kāpnēm, un tad citam pēc cita jālaiza priestera ceļi. Izskatās, ka dažām meitenēm tiek arī krāsotas sejas, un dažiem bērniem ir slapjas drēbes.

Dīvainākais ir tas, ka attēli ar šo savādo rituālu ir publicēti skolas mājaslapā un pieejami publiskai apskatei. Tas liek domāt, ka skolas vadība un vecāki zina par šo tradīciju un uzskata, ka ir normāli ļaut saviem bērniem tajā piedalīties.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmes, kurām šajos mēnešos draud automašīnas zādzība – turi acis vaļā!

Kad varas iestādes uzzinājušas par tēva Koziras darbībām un sākušas izmeklēšanu, daudzi vecāki atbalstījuši tēvu, apgalvojot, ka viss rituāls tiek veikts tikai prieka pēc.

Daži vecāki arī apgalvojuši, ka putukrējums patiesībā ir skūšanās krēms un nevienam neliek to ēst. Tas nepadara neko mazāk savādu, turklāt attēlos noteikti izskatās, ka bērni tiešām laiza vecā vīra ceļgalus.

Lai vai kā, šķiet, ka tēvs Kozira galu galā tomēr būs spiests pārtraukt šo praksi. Attēli no skolas mājaslapas jau ir izņemti, taču diemžēl tie jau ir izplatījušies visur internetā, tāpēc arī tu tos vari apskatīt.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru