Cilvēka ķermenis jūt kad nāve ir pavisam tuvu. Viss sākas lūk, šādi…

Neviens nevar zināt kā liktenis var mūs pārsteigt un kad. Reizēm kad nāve mums ir tuvu mūsu intuīcija to jūt un mums raida signālus, kurus mēs nesaprotam.

Intuīcija ir sirds balss, kura mums ziņo par gaidāmajām grūtībām un sarežģītībām, kas mūs gaida ik uz stūra. Dažreiz tieši intuīcija sarežģītās situācijas palīdz mums pieņemt pareizo lēmumu un neļauj pieļaut kļūdu.

—Mana sieva, kurai bija vien 20 gadu pārnāca no darba mājās vakarā un man pateica frāzi: «Kā esmu nogurusi, varūt tajā saulē atpūtīšos», — raksta Grigorijs. — Nākamajā dienā mēs iekļuvām autokatastrofā. Sieva gāja bojā, bet es paliku dzīvs…

Lasi vēl: Tev paveicies ja esi ieraudzījis šos ciparus. Visticamāk šodien ar tevi notiks brīnums

— Pagājušā vasarā mēs kopā ar vīru devāmies uz pilsētu, kur esmu uzaudzis, lai padzīvotu kopā ar vecākiem, — atklāj vēstulē Ina. — Reiz stāvot uz balkona viņš pateica: «Vai tici, ka es šeit nomiršu?» Protams, es biju šokēta par šo jautājumu — vīrs bija pilnībā vesels. Pēc pāris nedēļām viņš pēkšņi nomira no sirds mazspējas.

Šādu stāstu ir tiešām daudz. Amerikāņu ārsti pētīja pēkšņās nāves. Viņi apliecina, ka katrs no pacientiem iepriekš bija minējis frāzes par savu nāvi. Viņi iesaka nevis jau iepriekš sākt rīkot šim cilvēkam bēres, bet gan viņu fiziski un emocionāli pavadīt uz to pasauli. Lai viņš jūt, ka esat viņam blakus un tā vienmēr būs.
Izrādās, ka daudzi cilvēki neilgi pirms nāves piedzīvo depresiju, kas var ilgt no nedēļas līdz pat sešiem mēnešiem. Bezcēloņa skumjas sagatavo centrālo nervu sistēmu no neizbēgamas aiziešanas no dzīves. Zinātnieki uzskata, ka mēs paši savas smadzenes pieslēdzam nāvei.

Kur slēpjas cilvēku spējas saskatīt savu nāvi? Tas viss ir aprakstīts «Tibetiešu mirušo grāmatā». Nāve nav nekas vairāk kā ķermeņa atdalīšanās no dvēseles. Mēs neizzūdam pavisam. Mēs eksistēsim arī turpmāk.

Sargiet sevi!

 

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru