“Pirms kāzām es zināju, kādam jābūt manam vīram!” – talantīgā latviešu aktrise Indra Burkovska nosauc laimīgas ģimenes dzīves “atslēgu”

Foto – ekrānuzņēmums.

Pazīstamā un talantīgā latviešu aktrise Indra Burkovska, kura redzama jaunākajā latviešu filmā “Vēstules no Romas”, kur viņa un aktieris Jānis Jarāns atveido galvenās lomas, raidījumā “Kad viņas satiekas” pastāstīja par laimīgas kopdzīves atslēgu.

Indra un viņas dzīvesbiedrs Aigars ir precējušies 43 gadus. Aktrise atzīst, ka tik ilgi kopā nodzīvot nav nemaz tik viegli, tomēr atzīst, ka nekad attiecību laikā viņai nav bijusi doma, ka ir jāiet katram savu ceļu.

“Psihologi raksta, ka mājvietu vajagot mainīt septiņas reizes mūžā, katru reizi tas esot kā atjaunošanās. Darbu vajagot mainīt trīs reizes. Un, kad bērni esot izauguši, tad vajagot arī vīru vai sievu mainīt, bet nē, es tā nekad nedarīšu,” – smejas aktrise.

Lasi vēl: “Tu esi Dievs!” – aktrise Agnese Zeltiņa atklāj, cik ļoti sievietei ir jāmīl pašai sevi

Vaicāta, kas tad īsti ir laimīgas kopdzīves atslēga, Indra teic: “Ir forši! Tā ir kā tāda puzle, kas ir tās pusītes, kas saliekas kopā. Lai gan pirms kāzām es zināju, kādam jābūt manam vīram, kādiem jābūt noteikumiem, citādi nekas nesanāks.”

Foto – ekrānuzņēmums

Viņa smejas, ka viņas kungam esot tikai viens mīnuss: “Mans vīrs ir ļoti labs, bet viņam ir viens trūkums – viņš nedejo!”.

Aktrise stāsta, ka ballītēs viņai ļoti gribas uzdejot, tāpēc ir ļoti žēl, ka vīra kungam šī nodarbe neiet pie sirds. “Tas ir tas, kas man ļoti pietrūkst,” – saka aktrise.

Vairāk šajā video.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru