Pazīstamais latviešu politiķis Imants Parādnieks atklājis pārsteidzošus jaunumus par savu ģimenes dzīvi

Foto – ekrānuzņēmums

Latviešu politiķis un uzņēmējs Imants Parādnieks žurnālam “Privātā Dzīve” šonedēļ atklājis satriecošus jaunumus – viņa mīļotā sieviete Lita Trakina laidusi pasaulē meitu.

Tādējādi tagad Imants ir astoņu bērnu tēvs. Bērniņš nācis pasaulē Rīgas Dzemdību namā, tur arī esot dzimuši visi pārējie politiķa bērni, raksta “Privātā Dzīve”.

Imants Parādnieks jau bija ieguvis iesauku “galvenais demogrāfs”. Viņš atklājis, ka bērniņš nācis pasaulē tikai divas stundas pēc tam, kad visa ģimene nofotografējusies ģimenes kopbildei fotostudijā.

Meitai dots vārds Sibilla un viņa ir jau trešais bērns Imanta un viņa mīļotās sievietes Litas Trakinas ģimenē. Viņiem jau ir septiņus gadus vecs dēls un četrus gadus veca meita.

Imants žurnālam lepojas, ka tagad arī viņa dzīvesbiedrei Litai esot “Goda ģimenes mammas” statuss. Viņš smejas, ka tagad esot savu misiju izpildījis.

Parādnieks 1986.gadā mija laulības gredzenus ar sievu Dinu un šajās attiecībās pasaulē nāca četri bērni – vecākajam šobrīd ir 36 gadi, bet jaunākajam – 21 gads. Imantam ir arī viens ārlaulības bērns – dēls Helvis.

Imants Parādnieks ir latviešu uzņēmējs un politiķis, un būdams politikā, pārstāvēja “Nacionālo apvienību”. Trīs reižu bijis Saeimas deputāts.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru