Māte Vidzemē zaudē savu vienīgo dēlu, bet to, ko izdarīja vietējās apbedīšanas firma ir vienkārši slimi!

Māte no Vidzemes puses zaudēja savu vienīgo dēlu! Viņam bija tikai 31 gads, tomēr šo, jau tā slkto notikumu paslikitina apstāklis, kas notika pēc vīrieša negaidītās nāves. Vienkārša atvadīšanās no mirušā mātei pāvērtās par milzīgu murgu. 

Stāsts iesācies ar to, ka apbedīšanas pakalpojumu firma “RITUS” atteikusies īstenot mātes vēlmi, lai viņš tiktu apbedīts kāzu uzvalkā. Viņš bija cilvēks, kas rūpējās par sevi, savu ģimeni, it īpaši trijiem bērniem. Māris nomira pēkšni, palīdzot kaimiņam dažādos dārza darbos.

Viņam pēkšni ir palicis slikti, kaimiņš vēlējies izsaukt ātro palīdzību, tomēr Māris pateicis, ka drīz pāriešot. Pēc pāris sekundēm viņš vienkārši nokrita kaimiņa acu priekšā. Pēc ātro aizbraukšanas tika apstiprināts, ka puisis ir Mir*s un māte vēlējusies izsaukt apbedīšanas biroju, jo viņa līķis joprojām atradās uz zemes.

Pēc vairākām minūtēm parādījās Valmieras Pol***ja, kas paziņoja mātei, ka viņiem esot noslēgts līgums ar apbedīšanas biroju “RITUS”, kam esot vienkāršs izskaidrojums. Pašiem Pol***jas darbiniekiem vienkārši nav tāda transporta, ar ko nogādāt mirušos uz morgu, kur tiek veiktas visas pārbaudes.

Šķir nākamo lapu un uzzini, kāds murgs sekoja tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru