Nepatīkamas ziņas! Nedēļas vidū Latviju skars jauns ciklons, plaši nokrišņi visā valstī!

Nedēļas iesākumā laikapstākļus Latvijas teritorijā noteiks plašs un spēcīgs ciklons virs Centrāleiropas, tā ziņo meteo.lv par laiku šajā nedēļā. Lielākoties nedēļa būs mākoņaina, tomēr karstais laiks nepazudīs.

Saulei spīdot, brīžiem gaisa temperatūra pārsniegs pāri +24 atzīmi, arī naktīs termometra stabiņš nenoslīdēs zemāk par +14 grādiem. Iesākumā austrumu pusē pūtīs mērēns vējš. Tomēr ar pimdienas vakaru centrālajos rajonos brāzmas var pastiprināties jau līdz 15 metriem sekundē.

Taču nedēļas vidū laikapstākļus noteiks pavisam jauns ciklonts. Tas nesīs ļoti plašu mākoņu un nokrišņu zonu visā Latvijas teritorijā. Sākot trešdienu, gandrīz visā Latvijā būs gaidāms lietus.

Vietām līs ilgstoši, tomēr vietām ir gaidāmi arī spēcīgi pērkona negaidi. Zināms, ka vietām būs pastiprināti krasas vēja brāzmas, tāpēc esam vērīgi un sekojiet līdzi laika ziņām.

Savukārt nedēļas beigās, pastiprinoties anticikolona ietekmei, laiks saglabāsies mākoņains un Latvijas teritorijā ieplūdīs aukstās gaisa masas. Dienā gaiss iesils tikai aptuveni līdz +20 grādiem!

Lasi vēl : Ralfs Eilands veltījis skarbu ziņu bērnam un viņu vecākiem, vai nav par traku?

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru