Mēs Tev iemācīsim iemigt vienas minūtes laikā. Man šī metode lieliski noder

Vienkārša un iedarbīga metode, kā palīdzēt jums iemigt dažu minūšu laikā jebkuros apstākļos. 

— Viss sākās nedēļu pirms mana labākā drauga kāzām. Mana galva bija pilna ar domām. Nekādi nespēju aizmigt. Viss tikai tāpēc, ka man bija jāsagatavo kāzu runa. Domas par kāzu runu neļāva man iemigt, jo nepārtraukti domāju tikai par runas sacerēšanu.

Pēc trīs dienu bezmiega es sapratu, ka pārāk daudz uztraucos par tik nenozīmīgu lietu un pajautāju līgavas mātei padomu. Viņa man ieteica vienu metodi, kurai bija jāpalīdz.

Es noticēju viņai, jo šī sieviete jau gadu no vietas pasniedz meditācijas kursus un bija ieguvusi licnzi šajā jomā. To ko viņa man pateica, izmainīja manu dzīvi pilnībā!

 

Vieglāk būs šo metodi atcerēties, ja nosauksi viņu par «4-7-8».

Viss ko jādara: 

01 Mierīga izelpa caur degunu 4 sekundes

02 Aizturēt elpu uz 7 sekundēm

03 Izelpot caur muti 8 sekundes

Viss ir tik vienkārši. Šis elpošanas vingrinājums liks sirsniņai nomierināties un atgūt ritmu. Tas notiek ļoti ātri – pēc dažiem mēģinājumiem. Tas tiešām strādā. Lai arī izskatās kā neprāts, bet iesaku izmēģināt!
Kā šis konkrētais mēģinājums var palīdzēt mums:

Es varu pateikt vienu: ja šī tehnika darbosies uz jums tāpat kā uz manis, tad tas var palīdzēt daudz ātrāk iemigt. Tas var nostrādāt dažādās situācijās. Piemēram, kad pamostieties vēlu naktī, pārāk daudz domājat par kādu lietu, nevarat iemigt pirms, kāda svarīga darījuma. Metode «4-7-8» jums palīdzēs.

Lai miegs atgriežas pie Jums!

Avots: kakzachem.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru