Madarai Kivičai viss tik ļoti pieriebies! Viņa nāk klajā ar paziņojumu!

Maija izskaņā Madara Kiviča, skandalozā mūziķa Andra Kiviča sieva, ieradās tiesā, kur tika izskatīta lieta par uzturlīdzekļu piedziņu no Andra Kiviča pāra kopīgajām atvasēm – meitām Keitijai un Kimai.Kivičs tiesā neieradās, jo šobrīd ar savu jauno draudzeni Lieni Skulmi atpūšas Spānijā.

Abu laulība tika noslēgta pirms septiņiem gadiem, Madara ir Andra trešā sieva. Tomēr pagājušā gada nogalē Kivičs no ģimenes aizgāja, uzsāka kopdzīvi ar Lieni Skulmi un vēlas laulību šķirt, lai apprecētu Lieni.

Tomēr līdz abu laulības šķiršanai vēl ir tāls ceļš ejams, jo Andrim Latvijā iekrājušās dažādas saistības un nosacījumi, ko jāizpilda pirms var runāt par laulības šķiršanu.

Maija tiesas sēdē Madara Kiviča ieradās viena, jo, kā jau teikts, Andris Kivičs šobrīd ar Lieni Skulmi atrodas Spānijā. Viņi Latvijā plāno atgriezties ne ātrāk kā jūlija izskaņā.

Pēc tiesas sēdes Madara par iespējamo lēmumu par uzturlīdzekļu piedziņu, atbildēja: “Man īsti nav, ko teikt, jo lēmums man un Andrim ir zināms, bet oficiāli tāds tiks pieņemts drīzumā. Izdarījām to, par ko bijām vienojušies. Tas arī viss. Te ir runa tikai par alimentu nemaksāšanu, ne ko citu.”

Nedēļu pirms gaidītās tiesas sēdes Madara ir atzinusi, ka vīrs, kopš pametis ģimeni, savām meitām finansiāli nepalīdz un apgalvo, ka viņam neesot, ko dot.

Atbildot par tuvākās nākotnes plāniem, Madara apgalvo, ka cer drīzumā tikt “oficiāli brīvā statusā”. Taču Kivičs Latvijā ir atstājis dažādas problēmas, ko nepieciešams nokārtot pirms abu laulību var izšķirt.

Madara norāda: “Tiešām gaidu (to dienu), jo nu jau man šis viss ir apnicis. Pārāk ilgi tas ievilcies.”

Tāpat Madar uzsver citas sievietes nepieņemt kā normu iespēju, ka tēvi var atstāt ģimeni un aizmirst par savām atvasēm. Viņa intervijā žurnālam “Kas Jauns” uzsvērusi: “Latvijā ir ļoti daudz sieviešu, kas nonākušas šādā situācijā… Palikušas vienas ar bērniem, vīri ar viņām pēc aiziešanas no ģimenes manipulē, ir jaunās attiecībās vai novērsušies pavisam.”

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru