“Kaspersky Lab” sācis inovāciju programmu sadarbības veicināšanai ar jaunuzņēmumiem

Kiberdrošības uzņēmums “Kaspersky Lab” sācis “Kaspersky” atklāto inovāciju programmu, lai veicinātu sadarbību ar novatoriskiem tehnoloģiju jaunuzņēmumiem, aģentūru LETA informēja “Kaspersky Lab” pārstāvji.

Kompānijā norādīja, ka dalība programmā jaunuzņēmumiem ļaus paplašināt potenciālo klientu bāzi, bet “Kaspersky Lab” iegūs jaunus risinājumus, kas atbilst klientu kiberdrošības vajadzībām.

Lai pievienotos programmai, kandidāti aicināti piedalīties “Kaspersky Lab un inovāciju fonda “BIBA Venture Partners” kopīgi izveidotā pārbaudījumā. Pārbaudījums paredzēts uzņēmumiem, kas strādā pie progresīviem projektiem kiberdrošībā: transports, rūpnieciskais lietu internets (IIoT), krāpšanas apkarošana un blokķēdes.

“Kaspersky Lab” pārstāvji informēja, ka jaunuzņēmumiem, kas piedalīsies pārbaudījumā, būs jāparāda, kā to izstrādājumi vai tehnoloģijas risina konkrētus kiberdrošības izmantošanas piemērus.

Pieteikties var līdz 28.jūlijam “innovations.kaspersky.com/”.

Jaunuzņēmumu pārbaudījums noslēgsies ar skati 2019.gada 19.septembrī Milānā, Itālijā.

“Kaspersky Lab” ir informācijas tehnoloģiju drošības programmu izstrādes uzņēmums. Uzņēmums reģistrēts Apvienotajā Karalistē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru