Lauvai patīkama tikšanās, bet Ūdensvīram jābūt uzmanīgam; Perlas dienas horoskops 13. februārim

Gaisa zīmes

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Šodien piedzīvosi daudz negaidītu emociju. Esi atbildīgāks par saviem vārdiem un nevienam neko nesolīsi, ja neesi pārliecināts, ka spēj solījumu izpildīt. Tieksme uz introspekciju var novest pie nevajadzīgas un nelietderīgas pašapmierinātības.

Foto – Pexels

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Šodien tev nevajadzētu paļauties uz pirmo iespaidu par cilvēkiem, citādi tu vari būt pamatīgi pārsteigts. Esi uzmanīgs, strādājot ar tehniku. Tev viegli izdosies atrisināt profesionālas problēmas, gūt panākumus uzņēmējdarbībā un īstenot savus plānus.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Šodien tev var būt svarīgs sapnis, kas būtu jāuztver nopietni. Neļaujies apmelojumiem, kas var būt vērsti pret tevi. Iespējams, tev nāksies mainīt brīvdienu plānus un uzņemties papildu pienākumus.

 

Ūdens zīmes

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēžiem vajadzētu būt piesardzīgiem un izvairīties no naudas tērēšanas nevajadzīgiem pirkumiem. Ir svarīgi taupīt enerģiju un spēkus, izvairoties no sliktiem lēmumiem, kas varētu negatīvi ietekmēt tavu finansiālo stāvokli iepriekš dotu solījumu dēļ. Spēja piedot un nebūt nomāktam atvieglos jūsu dzīvi.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris).
Šodien tev būs pieejama apbrīnojama enerģija, kas palīdzēs sasniegt jaunas virsotnes. Tu pratīsi kritiski izvērtēt savus partnerus, analizēt sasniegtos rezultātus un formulēt veiksmīgus nākotnes plānus. Neaizmirsti dzert vairāk ūdens.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Šodien tu vari saskarties ar negaidītiem jaunumiem, kas ietekmēs tavus pašreizējos plānus. Tava uzticamība un reputācija var tikt kritizēta. Izturies ar cieņu pret citu viedokļiem, īpaši, ja tie nāk no taviem tuviniekiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru