Vēzim – iepirkties tiešsaistē, Svariem – ieklausīties padomos: kā katra zodiaka zīme var ietaupīt naudu

Astrologi ir pastāstījuši, kā katras zodiaka zīmes pārstāvji var vislabāk ietaupīt naudu, izvairoties no nevajadzīgiem tēriņiem.

Auns – 30 dienu noteikums

Pacietība parasti nav jūsu tikums, Auni. Taču pārdomāta atturība var palīdzēt jums ietaupīt naudu un atšķirt patiesu vajadzību no īslaicīgas vēlmes. Ja domājat par kādu dārgu lietu – pierakstiet to un nolieciet atvilktnē uz 30 dienām. Ja šajā laikā par to aizmirsīsi, tas nozīmē, ka tev tā nav tik ļoti vajadzīga.

Vērsis – netērē neko vienu dienu nedēļā

Vērši, bieži sevi mierināt ar iepirkšanos. Centieties atteikties no tērēšanas kādā konkrētā nedēļas dienā. Tas palīdzēs saglabāt jūsu uzkrājumus neskartus.

Dvīņi – atveriet krājkontu

Apsveriet iespēju savu krājkontu turēt pilnīgi atsevišķi no sava norēķinu konta. Šis papildu šķērslis varētu būt tilts, kas bruģē jūsu ceļu uz finansiālo brīvību.

Vēzis – pasūtiet pārtikas produktus tiešsaistē

Pārtikas preču pasūtīšana tiešsaistē ļaus jums apmierināt savas vajadzības un sabalansēt budžetu. Papildus laika un enerģijas ietaupījumam pasūtīšana tiešsaistē novērsīs kārdinājumu pievienot grozā vairāk preču, nekā nepieciešams.

Lauva – piešķir sev ikmēneša pabalstu

Kabatas nauda palīdzēs jums pārņemt kontroli, ierobežot impulsīvus pirkumus un atlicināt naudu lietām, kas patiešām būs noderīgas.

Jaunava – visu dari pats

Jaunavas zīmes pārstāvji vairāk nekā jebkuras citas Zodiaka zīmes pārstāvji mēdz paši apgūt noteiktas prasmes, nevis nolīgt strādniekus. Tieši šī īpašība var palīdzēt viņiem ietaupīt naudu.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru