Klajā nācis satraucošs vēstījums par Līgas Skromanes slepkavām – jauni un nepatīkami fakti lietas virzībā

Diemžēl, britu ziņu portāls “Mirror” ir nācis klajā ar jaunu informāciju, saistībā par Indijā nežēlīgi nogalināto Līgu Skromani. Varasiestādes paziņojušas jaunu informāciju, kurā parādās ļoti nepatīkami jaunumi.

Līgas draugs Endrjū, iepriekš ar Līgu dzīvoja Īrijā. Šobrīd viņš ir milzīgā šokā par Indijas tiesas sistēmu un pieņemto lēmumu, kā arī lietas virzību, jo nekas lietas labā nav noticis. Tiesu viņš nosaucis par pilnīgu farsu un pats trakākais ir tas, ka Līgas slepkavas, kuri izvaroja un nogalināja meiteni,  joprojām atrodas uz brīvām kājām.  Kā tas ir iespējams?

Pēc ilgi gaidītās tiesas sēdes, kuru Endrjū speciāli apmeklēja pagājušo ceturtdien Indijā, viņš bija pilnīgā neizpratnē, jo abi vīrieši, kas tika apsūdzēti izvarošanā un slepkavībā uz tiesu nemaz neieradās.

Tādējādi tiesa tika atkal atlikta. Nākamā tiesas sēde notiks vien 2020. gadā!

Lasi arī: Ārsti ir vienkārši sašutuši par to, kas nodarīts pacientei Stradiņa Slim**cā!

Endrjū nevar saprast, kā viņi vispār varēja tikt izlaisti pret drošības naudu un savu milzīgo sašutumu paudis intervijā Mirror portālam. Viņš izteicās:

“Ja viņi Līgai nodarīja to, par ko apsūdzēti, tad viņi ir dzīvnieki, kuriem nebūtu brīvi jāatrodas ielās. Ja viņi ir vainīgi, viņi ir acīmredzams drauds sievietēm!”

Endrjū ir pārliecināts, ka šajā visā ir kas tāds, ko noteikti noklusē arī Pol***ja. Taču viņš negatavojas padoties un ar visiem saviem spēkiem darīs visu iespējamo, lai vainīgie tiktu sodīti. Viņš arī izteicies, ka visticamāk noalgos kādu speciālistu/advokātu, kurš labi pārzina Indijas tiesas sistēmu.

Cerams, ka Endrjū izdosies to visu arī panākt!

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru