Divi vīrieši laimē 4 miljonus lielu laimestu, taču loterijas pārstāvji uzzināja ko ļoti dīvainu…

Kā būtu, ja Jūs šodien laimētu 4 miljonu lielu naudas laimestu? Noteikti, ka būtu priecīgi, taču viss beidzās pavisam savādāk, nekā bija domāts! Divi vīrieši no Lielbritānijas laimēja Nacionālajā loterijā 4 miljonus Lielbritānijas mārciņu, taču pēc loterijas pārstāvju izpētes, viņi atteica viņiem izmaksāt naudu, jo atklājās, kas dīvains!

Loterijas galvenie organizatori pēc laimesta sāka izmeklēšanu pēc tam, kad viņiem radās aizdomas par to, ka 31 gadus vecajam Rosam Vatsonam un 36 gadus vecajam Markam Gudreamam nemaz nav bankas kontu, un viņi par loterijām norēķinājušies ar zagtu bankas karti.

Konkrētie vīrieši izteikušies, ka biļetes par kurām tika laimēti 4 miljoni mārciņas, tika pirktas no viņu drauga Džona personīgās kredītkartes. Dīvaini, bet pats Džons, nekādu ziņu nav devis un nekādā veidā nesaista sevi ar milzīgo laimestu.

Lasi arī: Klajā nācis satraucošs vēstījums par Līgas Skromanes slepkavām – jauni un nepatīkami fakti lietas virzībā

Kad visa izmeklēšana aizgāja vēl tālāk, atklājās, ka abi vīrieši jau pēdējo gadu laikā vairākkārtīgi tikuši meklēti par dažādiem noziegumiem, dažādās pilsētās. Gudrems bija aizturēts par laupīšanu, savukārt, Vatsons nesen ticis iesaistīts, kādā bankas krāpšanas shēmā.

Kad viņi uzzinājuši, ka laimējuši milzīgo laimestu, abi sociālajos tīklos lielījušies, kā naudas balvu tērēt, taču drīz vien organizatori ķērās pie izmeklēšanas darbiem un atklāja, ka viņi abi nemaz tik tīri nav.

Par cik loterijas biļetes iegādei abi kungi izmantojuši zagtu karti, nauda viņiem netiks izmaksāta!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru