“Jau šajā gadsimtā mūsdienu civilizācijai pienāks gals!”: meterologs Jānis Trallis negaidīti nācis klajā ar biedējošu prognozi

Foto – Pexels

Asa viedokļu apmaiņa socvietnē “X” izvērtusies starp politiķi Didzi Šmitu un pazīstamo meterologu Jāni Tralli. Jānis visai skarbi atbildējis Didzim uz viņa uzdoto ironisko jautājumu par globālo sasišanu un nosaucis viņu pat par muļķi.

“Kaut kā šoziem nedzird klimata aktīvistus” – Didzis Šmits ierakstījis soctīklā.

Uz ko Jānis Trallis viņam atbildējis: “Globālā vidējā gaisa temperatūra gan šobrīd, gan iepriekšējos mēnešos ir rekordaugstā līmenī. Globālā sasilšana ir straujāka nekā prognozēts. Jau šajā gadsimtā mūsdienu civilizācijai pienāks gals, lielā mērā pateicoties tādiem muļķiem kā Šmits.”

Kāds cits lietotājs Jānim Trallim uzdevis jautājumu – kāds gan esot sakars globālajai sasilšanai ar cilvēkiem un Latviju?

Lasi vēl: Nekad ziemā nedariet šo lietu ar pelargonijām: tās iznīks

Arī uz šī kunga jautājumu, meterologs atbildējis tieši: “Jūs esat lielisks piemērs, kas apstiprina, ka civilizācijas bojāeja ir nenovēršama. Katrs domā, ka neko neietekmē, katrs uztraucas tikai par savu labklājību, un mēs visi maksāsim vienu cenu par šo egoismu – mēs visi mir****”.

Beigu beigās, deputāts Didzis Šmits diskusiju no savas puses noslēdza ar jokošanos. Viņš “X” vietnē ievietoja postu, kurā uzrakstīja: “Kur ir mana lidmašīna? Kur tā ir?”.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru