TV personības Lienes Stepenas dzīvē notikušas lielas pārmaiņas

Foto – ekrānuzņēmums

Kā vēstī portāls “1188” kanāla “STV Pirmā!” raidījuma “Kad viņas satiekas” vadītājas Lienes Stepenas dzīvē notikušas negaidītas, bet jaukas pārmaiņas. Kā noprotams, pēc Lienes ierakstiem soctīklos, viņa sākusi strādāt Kuldīgas sl***īcā.

Jau pirms kāda laika Liene intervijās stāstīja, ka ir pārcēlusies ar ģimeni uz dzīvi Kuldīgā, kur pasniedz bērniem dejošanas nodarbības, taču pirms kāda laika viņa sāka arī studēt fizioterapiju un tagad nu ir sākusi strādāt Kuldīgas sl***īcā par fizioterapeiti.

Vairākās intervijās Liene stāstīja, ka laikā, kad pasauli pārņēma pand****ija, viņas ģimene izlēma pārcelties no Rīgas uz Kuldīgas laukiem. Tā arī ģimene palika Kuldīgā, un Lienes meita Darja sāka arī mācīties Kuldīgas skolā. Taču Liene vēl dodas uz darbu Rīgā, piemēram, filmējoties raidījumā “Kad viņas satiekas”.

Lasi vēl: VIDEO. “Nespēju iedomāties skaistāku sievieti…”: Keita Midltone svinīgā pasākumā apžilbina ar savu izskatu

Strādājot Kuldīgas sl***īcā par fizioterapeiti, Liene tur veic masāžas, palīdz cilvēkiem atgūt kustības, ierāda atbilstošus vingrojumus, tāpat viņa liek teipus, kā arī praktizē hidroterapiju – nodarbības, kas notiek baseinā.

Liene Stepena pēc izglītības ir arī horeogrāfe.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru