“Ja tu nemāki par viņu parūpēties, vajag iegādāties kaķi…” – krišnaīts Uģis Kuģis skarbi izsakās par vīriešiem, kas nemīl savas sievietes

Latvijas slavenākais krišnaīts Uģis Kuģis TV šova “Ģimene burkā” vienā no sērijām pievērsies Valentīndienas tēmai, kur viņš kameras priekšā kā attiecību konsultants atbildējis uz skatītāju iesūtītajiem jautājumiem, kas skar attiecību tēmu.

Kā zināms, Uģis Kuģis pats ir precējies un viņš ir divu dēlu tēvs.

Kāds vīrietis viņam iesūtījis jautājumu: “Vai mīlestība var būt pret vairākām sievietēm?”.

“Dārgie vīrieši, jūs gribat mīlēt ļoti daudzas sievietes, bet atcerieties, ka par viņām ir jārūpējas! Nevis tikai jāiepriecina sava apakšējā atomelektrostacija. Ir ļoti svarīgi, ka tu māki par viņām parūpēties. Ja tu nemāki par viņu parūpēties, vajag iegādāties kaķi. Iemācies sākumā par viņu rūpēties, ar mīlestību, nevis tikai ar ģeni***lijām!” – atklāti saka Uģis.

Foto – ekrānuzņēmums

Lasi vēl: “Ja tu uzticēsies, tevi apčakarēs!” – dzejniece Magone zaudējusi pēdējo ticību vīriešiem

Beigās viņš visiem izsaka savas pārdomas par 14.februāri, kas ir visā pasaulē Mīlētāju diena. “Nevajag aizrauties un izpirkt veikalā visus balonus vai rožu kaudzes pirkt. Ieskatieties viens otram acīs, priecājieties, ka jūs to varat darīt. Jo dažreiz var gadīties, ka drīz tādas iespējas vairs nebūs. Negaidiet, ka brīnumi notiks paši no sevis – radiet brīnumus paši!” – viņš aicina.

Foto – ekrānuzņēmums

Vairāk šajā video.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru