“Es esmu mamma, kas ļauj visu!” – Elīnu Didrihsoni soctīklos kritizē par dēla audzināšanu, viņa tam nepiekrīt

Foto – ekrānuzņēmums

“Man ir tāda sajūta, ka ir kādam, bet otrs – kad mums ir. Ir tāda sajūta, ka esam kaut kādi ne-vecāki!” – influencere un uzņēmēja izmisusi saka savam vīram Naurim, šovā “Slavenības. Bez filtra”.

“Vienkārši meklē, kur piesieties!” – viņa turpina. Un atklāj, ka ir saņēmusi dažādus pārmetumus soctīklos no sabiedrības par to, ka Didrihsonu mazais dēliņš Džeisons staigā nepareizi – uz pirkstu galiem, un daudzi ieteikuši mazuli atrādīt zinošam speciālistam. “Bet es tam nepiekrītu!” – viņa saka.

Didrihsone demonstrē vīram Naurim, ka tagad tā pirkstgalu staigāšana vairs neesot tāda, kāda bija pirms kāda laika: “Vienu brīdi viņš vispār to papēdi vairs nepielika pie zemes. Kad viņš nav tik safanojies, vai lielās prieka sajūtās, tad viņš tā kārtīgi staigā.”

Lasi vēl: “Vēl Kivičs tik pietrūka!” – soctīkli “uzsprāgst” pēc tam, kad tur parādās fotogrāfija, kurā redzama Elīna Didrihsone ar diviem vīriešiem

Foto – ekrānuzņēmums

Didrihsone atklāj, ka kopā ar dēliņu vairākkārt bijuši pie fizioterapeita uz konsultācijām, bet nav apmeklējuši nekādas speciālas nodarbības. Vīrs Nauris atklāj, ka laba nodarbe ir zirgu izjādes, jo zirgs staigājot līdzīgi kā cilvēks un “tad kaut kas tur notiek ar to ķermeni”.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru