Efektīva limfodrenāža. Noņem pietūkumu, samazina svaru un ķermeņa apkārtmērus

Ziema ir jau sākusies. Un, kā likums, ziemā mēs aizmirstam par ķermeņa problēmām, jo tās zem daudzajām drēbju kārtām nav redzamas. Bet! Ieviešot vienkāršus noteikumus savā ikdienā mēs varam būt apmierināti ar sevi visu cauru gadu!

Esam apkopojoši galvenos ietiekumus, lai justos labi visu gadu.

Limfodrenāža ir vērsta uz organismā esošo šķidrumu, galvenokārt limfas, kā arī venozo asiņu un starpšūnu šķidruma plūsmas uzlabošanu organismā.

Tās praktizēšanas rezultātā pazūd tūska, samazinās svars un ķermeņa akārtmēri, mēs jūtamies labāk un aktīvāk norisinās zarnu un limfas attīrīšanās mehānismi. Šiem šķidrumiem nedrīkst ļaut stāvēt uz vietas.

No uztura jāizslēdz visi piena un skābpiena produkti

Nē, šis ieteikums nav domāts vosiem, jo cilvēki, kuri nodarbojas ar ļoti aktīvu dzīvesveidu, var lietot šos produktus. Tomēr, ja jums ir tendence pieņemties svarā, zem acīm ir pietūkums, uz sejas ir pūtītes, bet uz ciskām cepulīts, tad nomainiet parastos piena izstrādājumus pret kokosriekstu, sojas vai mandeļu pienu. Tas ir tāpēc, ka piena produktos ir augsts insulīna līmenis.

Novērojiet sevi 2 – 3 mēnešus.

Diafragmas relaksācija

Katru dienu no rīta un vakarā veiciet relaksējošus elpošanas vingrinājumus, kas uzlabos elpošanas tehniku. Diafragma ir atslēga veiksmīgai limfodrenāžai.

Aktivitātes visas dienas garumā

Tas ir ārkārtīgi svarīgi! Bieži vien mēs aizmirstam, ka mūsu ķermenis ir radīts kustībai. Labs motivators ir viedpulsktenis, lai sasniegtu savus mērķus. Vismaz 10 000 soļi dienā ir lielisks sasniegums!

Saistīts attēls

Kad veiciet ikdienas darbus ieslēdziet mūziku

Mūzikas ritms lieliski palīdz veikt darbus raitāk un pozitīvāk!

Dodieties uz limfodrenāžas procedūrām

Tā palīdzēs samazināt svaru, tūsku, smaguma sajūtu kājās un ķermenī. Izvadīs no organisma liekos šķidrumus, samazinās nogurumu un uzlabos ādu.

Attēlu rezultāti vaicājumam “лимфодренаж”

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru