“Dēls šausmās skrēja pa pagalmu.” Pilnīgs neprāts Ādažos! Pie dzīvojamās mājas uzsprāgst lādiņš!

Skaļi notikumi bagātināja Kluso nedēļu Ādažu novadā. Te Lielā Piektdiena īpaši skaļa un trauksmaina izvērsās vairākām ģimenēm. Kā ziņo Latvijas TV ziņās “Panorāma”, kādā privātā teritorijā apmēram 150 metru attālumā no mājām, kur  mitinās cilvēki, sprāga prettanku lādiņš, ko raidīja militāro apmācību laikā.

Par laimi šajā notikumā nav  upuru. Tomēr sprādziens izraisījis uguns postījumus, jo izdedzis tuvumā esošais izcirtums aptuvei 600 kvadrātmetru platībā. Jebkurā gadījumā, Nacionālajos bruņotajos spēkos par šādiem atgadījumiem tiek uzsākta dienesta izmeklēšana.

Ar saviem iespaidiem par notikušo dalās aculiecinieks Andis, kurš  tajā laikā ar savu trīsgadīgo dēliņu darbojies pagalmā. Pēc mežmalā nograndušās eksplozijas izraisītais gaisa vilni esot bijis tik spēcīgs, ka knapi noturējušies kājās. Arī pārbiedētais bērns nesaprašanā skraidelējis pa sētu. Nedaudz vēlāk pamanīti arī dūmi no kaimiņu īpašumā esošās cirsmas, tādēļ ģimene skrējusi skatīties kas atgadījies.

Notikumu turpinājumā saradušies arī citi cilvēki, sabraukušas gan neiesaistīto gan iesaistīto pušu automašīnas un sākušies ugunsgrēka likvidēšanas darbi. Drošības nolūkos brīvprātīgie palīgi netika laisti klāt, kas nebija galēji nepieciešams, jo uguns izplatīšanos bīstami sausajā cirsmā izdevās ātri nodzēst. Tomēr tās nebūt vēl nav stāsta beigas!

Šķir nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru