Izmeklētāji beidzot izvirzījuši divas versijas, kādēļ nodega Parīzes Dievmātes katedrāle; Ticamākā versija…

Viss ir aizgājis tik tālu, ka beidzot ticis noskaidrots fakts, ka Parīzes Dievmātes katedrāles restraurācijas darbos, lielākā daļa strādnieku nemaz nav ievērojuši iekšējās kārtības noteikumus. Objektā bija aizliegts smēķēt, taču tas tika darīts tāpat! Interesanti ir tas, ka uzņēmuma galvenais pārstāvis jebkādā veidā noliedz, ka pastāv saistība starp šo smēķēšanas pārkāpumu un milzīgo ugunsgrēku.

Zināms tas, ka bija vairāki strādnieki, kuri ik pa laikam šos noteikumus pārkāpa un uzņēmuma galvenais pārstāvis to ļoti nožēlojot. Cits uzņēmuma pārstāvis piebilda, ka cigarešu izsmēķis noteikti nevarēja izraisīt Dievmātes katedrāles ugunsgrēku. Taču, daudzi tā nedomā!

Lasi vēl : Aija Dembovksa Anglijā ļoti kritiskā stāvoklī tikusi nogādāta Slim**cā. Noticis, kas nopietns!

Paši uzņēmuma darbinieki ir atzinušies, ka viņi tik tiešām ir pārkāpuši likumu un smēķējuši darba vietā.

Pašlaik joprojām norisinās izmeklēšanas darbi, tomēr divas aktuālākās versijas ir strādnieku smēķēšana vai īssavienojums.

Tāpat strādnieku uzņēmumu galva paziņojis, pat ja izsmēķis ir palicis uz ozolkoka beņķa, tas nekādā veidā nevarēja aizdegties, jo strādniekiem bija jābūt prom jau stundu iepriekš, līdz ar to noliedz jebkādas saistības ar darbiniekiem. Kā tad ir patiesībā?

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru