Darbiniekiem lika nojaukt šo ēku. Viņi pagrabā uzdūrās uz šī un viens no darbiniekiem paģība. Vai tiešām nostāsti ir reāli?!

2006. gada darbinieki sāka nojaukšanas darbus pie šīs vecās ēkas, kurā neviens sen jau nebija savu kāju spēris. Viņi pagraba stāva uzdūrās uz kaut kā briesmīga. Vai tiešām tie nav nekādi mīti?

Vēlāk tika noskaidrots, ka visas atrastās briesmīgās lietas piederēja naturālistam Tomasam Teodoram Merlinam – XVIII bagāta aristokrāta un bieologa dēlam. Visi atrastiem objekti ir bijuši Merlina kolekcijas priekšmeti.

Viņš visu savu dzīvi ir veltījis šiem dīvainajiem priekšmetiem, kuri liek uzmesties zosādai visiem cilvēkiem, kas tos ierauga. Viņa māte dzemdībās nomira, tāpēc viņu audzināja tēvs. Viņš braukāja pa visu pasauli vākdams šīs mistiskās figūras.

Tomasam piemita, kāda anomālija – viņš savos 80 gados izskatījās uz 40 gadiem. Klīst baumas, ka viņš to ir iemantojis no saviem bīstamajiem priekšmetiem, kuriem piemīt maģisks spēks. Baisi! Aplūko viņa vāktās figūras.

Lasi vēl: Izvarotāji atklāj pēc kādiem kritērijiem viņi nosaka savus upurus. Un, lūk, daži fakti, kas mūs šokēja – domāju tevi arī!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru