Beidzot zināma informācija, kas atradīsies tirdzniecības centra “Azur” vietā!

Lielākā daļa Rīdzinieku noteikti zina, ka tirdzniecības centrs “Galerija Azur” jau kādu labu laiku ir slēgts! Kā izrādās, tas nemaz vairs nebūs “Azur”, bet gan šī gada nogalē tiks atvērts pilnīgi jauns tirdzniecības centrs. Tā nosaukums būs “Ozols”

Jaunajā centrā būšot pavisam jauna tipa “K Senukai” veikals, tā platība vien pārsniegs 20 000 kvadrātmetrus, kas ir iespaidīgs cipars! Tāpat tur atradīsies veikals Rimi un daži citi zināmi veikali!

“Kesko Senukai Latvia” ģenerāldirektora vietnieks Marus Šukausks ir izteicies diezgan saistoši par to, ka mūsdienās klientiem laiks ir kļuvis aizvien svarīgāks un visi jaunumi būs paredzēti klientu pilnveidošanai.

Jaunais veikals nodrošinās ļoti ērtu un patīkamu vidu, kā arī vieglātu orientēšanos, lai atrastus visas vajadzīgās preces. Tagad klienti varēs arī izmantot īpaši izveidotus stendus, lai pasauktu konsultantu, ja tas nepieciešams. Pašlaik tiek plānots, ka klientus apkalpos līdz pat 200 liela cilvēku komanda.

Tāpat zināms, ka jaunais K-Senuaki būs pirmais “DIY” tipa segmenta veikals Baltijā, kurā arī būs atrodamas pašaklpošanās kases.

Atliek vien gaidīt un raudzīties, kas mūs šajā veikalā sagaida!

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru