Māte tikai 41. grūtniecības nedēļā pirmo reizi aizgāja pie ginekologa! Pēc ultrasonografijas ārsts atklāja, ko biedējošu

Bērna piedzimšana ir liels notikums ne tikai pašai mātei, bet arī visai ģimenei, kas to ļoti gaida un vēlas ātrāk tā nākšanu pasaulē. Šoreiz sievietei no Krievijas ir gadījies ļoti nepatīkams gadījums. Viņa neuzticējās ārstiem, tāpēc izdomāja, ka labāk ārstu iesākumā nemaz neapmeklēs.

Pēc visiem sievietes aprēķiniem, dzemdības nenotika un bērniņš tā arī nekādas īpašās pzīmes neuzrādīja. Sieviete sāka uztraukties un devās pie ārstiem, lai noskaidrotu, kas par problēmu!

Sieviete bija jau 41. grūtniecības nedēļā un ārsti atklāja tiešām, ko biedējošu! Sievietes bērns neatradās sievietes dzemdē, bet gan viņas vēdera dobumā. Tā ir ļoti reta parādība un to sauc par ārpusdzemdes grūtniecību. Šie gadījumi parasti tiek uzzināti jau pirmajās nedēļās, taču šai sievietei nekavējoties bija jāguļas uz operācijas galda.

Operācijas tika vērtēta, kā riskanta ņemot vērā to, ka bērns viņas vēderā ir vairāk nekā 40 nedeļas. Ārsti ilgi nedomājot nosprieda, ka ir jāveic ķeizargrieziens, lai arī tas šajā brīdī bija riskanti.

Sievietei paveicās, jo operācijai pieslēdzās pieredzējušākie ķirurgi, kuri izdarīja visu iespējamo, lai mātei un bērnam nekas nenotiktu. Pasaulē nāca 4 kilogramus smaga meitene, ar ļoti labu Vese***as stāvokli. Ātsti paši neticēja, jo šādos gadījumos bērniem noteikti ir kādas sekas, taču šoreiz mātei tik tiešām paveicās!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru