Beidzot kaut kas laimīgs! Brīnišķīgi jaunumi TV personības Leldes Ceriņas dzīvē

Foto – ekrānuzņēmums

TV3 Ziņu dienests nācis klajā ar ļoti patīkamu vēsti – jau pavisam drīz kolēģiem piebiedrosies viena no pazīstamākajām Latvijas žurnālistēm – Lelde Ceriņa.

Tiek ziņots, ka Lelde TV ekrānos parādīsies jau februārī un lasīs laika ziņas, kuras pirms tam lasīja cita TV personība – Rūta Dvinska, kura gan šobrīd ir devusies dekrēta atvaļinājumā, lai jau pavisam drīz pasaulē laistu savu trešo bērniņu.

Taču sadarbību ar kanālu TV3 Lelde bija sākusi jau pagājušajā gadā, vadot raidījumu “Mēs mīlam ģimeni” un “Ģimenes recepte”. Šajās pārraidēs Lelde tikās ar Latvijā pazīstamu personu ģimenēm, un sarunājās par ģimenēm būtiskām tēmām.

Lasi vēl: “Tas bija kosmoss, kas ar mani notika…” – dziedātāja Aija Andrejeva-Aišpure atklāti par smagākajiem mirkļiem savā dzīvē

Lelde paudis, ka ir ļoti gandarīta pievienoties lieliskai profesionāļu komandai, kāda ir TV3 Ziņu dienests. Viņa atzīst, ka darbs ar TV kamerām viņai vairs nav nekāds jaunums, tomēr šis būšot jauns, bet patīkams izaicinājums.

Atgādināsim, ka šis gads Leldei iesācies arī ar dažādiem nepatīkamiem notikumiem – gadumijā populārais TV žurnālists Aivis Ceriņš publiski soctīklos paziņoja, ka viņu laulība ar Leldi tiek šķirta, jo viņš vairākkārt ir pārkāpis laulībā dotos zvērestus, tāpēc turpmāk katrs dosies savu ceļu.

Foto – ekrānuzņēmums

Īsi pēc šī paziņojuma, Lelde bija devusies slēpot uz ārzemēm, un slēpošanas laikā neveiksmīgi krita, laužot roku.

Lelde līdz šim nav žurnālistiem komentējusi laulības izjukšanu ar TV žurnālistu Aivi Ceriņu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru