Visveiksmīgākie māju un dzīvokļu numuri: kādi skaitļi nes veiksmi

Laimīgie dzīvokļu skaitļi mājoklī ienesīs pozitīvu enerģiju.

Numerologi uzskata, ka visi skaitļi ap mums ietekmē mūsu dzīvi. Pēc ezotēriķu domām, dzīvokļa vai mājas numurs un liktenis ir saistīti. Daži mājas adreses skaitļi tās iedzīvotājiem nes veiksmi, bet citi, gluži pretēji, piepilda mājokli ar negatīvu enerģiju.

Lielākā daļa cilvēku pat nepamana, kā dzīvokļa numurs maina dzīvi. Tomēr numurs uz durvīm var patiešām ietekmēt likteni un ģimenes labklājību. Mēs jums pastāstīsim, kurš dzīvokļa numurs ir laimīgs un kuru māju iedzīvotājus var gaidīt problēmas.

Kādi dzīvokļu numuri nes veiksmi

Numeroloģijā visveiksmīgākais mājas vai dzīvokļa numurs pārvākšanās gadījumā ir tas, kurā ir nulle. Ja jūsu adresē parādās skaitlis 0, tad šādā mājoklī visi centieni būs veiksmīgi. Nulle ir harmonijas, pilnības, ideāla skaitlis. Jebkuri projekti, jaunas pazīšanās un darījumi ar māju vai dzīvokli, kurā ir skaitlis 0, būs veiksmīgi.

Māju un dzīvokļu laimīgie skaitļi

Lai noteiktu, vai jūsu adrese ir laimīga no numeroloģiskā viedokļa, saskaitiet visus mājas vai dzīvokļa numura ciparus. Iegūtais skaitlis noteiks, vai māja ir laimīga dzīvesvieta. Dažkārt gadās, ka māja kopumā saskaņā ar numeroloģiju netiek uzskatīta par ļoti laimīgu, bet dzīvokļa numurs ir laimīgs, un otrādi.

Dzīvokļa laimīgie skaitļi

Skaitlis 1. Tas ir sākuma simbols. Šādā mājā vai dzīvoklī viss jaunais beigsies labi. Nebaidieties no pārmaiņām un jauniem projektiem. Šāda mājokļa enerģija ir labvēlīga jebkādiem centieniem.

Skaitlis 3. Trīs numeroloģijā ir ļoti laimīgs skaitlis, kas mājokļa iemītniekiem sola lielu laimi. Laulības dzīvē valdīs harmonija, bet finansēs – labklājība. No otras puses, šādu mājokļu iedzīvotāji bieži vien nenovērtē savu laimi.

Skaitlis 4. Ja aprēķinu rezultātā iegūts skaitlis 4, tad šāds mājoklis tiek uzskatīts par mierīgu un gana harmonisku. Dzīve šādā mājā var šķist garlaicīga, taču nepatīkamu pārsteigumu un santehnikas problēmu varbūtība ir minimāla.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru