Ar ko draud gēla laka jūsu nagiem? Dāmām noteikti jāizlasa!

Daudzas dāmas izmanto pieaudzējamo gēla lakas nagu pakalpojumu. Nav brīnums, ka gēla laka ir modē līdz pat šim brīdim, jo gēla laka uz nagiem turas 2-4 nedēļas. Tā kā nagi ataug, tāpat nākas manikīru taisīt no jauna.

Lasi vēl: Sliktas ziņas tēviem: bērniem līdz 3 gadu vecumam ir jāguļ blakus mammai

Taču arī šim pakalpojumam ir sava negatīvā puse – pēc lakas pilnīgas noņemšanas, nagi izskatās ļoti slikti, tie ir novājināti, trausli, slāņojas.

Recepte, kas palīdzēs atjaunot jūsu nagus:
Gēla laka pati par sevi nežūst, tādēļ nagi tiek žāvēti zem ultravioletās gaismas lampas. Žāvēšanas laikā, gēls piekūst klāt naga virsējai kārtai.
Speciālistu apgalvojumi skan vienbalsīgi – pēc divām gēla nakas procedūrām ir nepieciešama vismaz 3 mēnešu pauze.

Naga plātnes bojāšana nav vienīgais, par ko jums vajadzētu zināt, kad uzklājat gēla laku uz naga – ir vēl pāris ne mazāk svarīgi faktori.

Ultravioletā gaisma, ar kuru tiek žāvēta laka, ir ārkārtīgi agresīva jūsu ādai. Vislabāk ir izmantot speciālos cimdus, kuri pasargās jūsu ādu. Īpaši aktuāli tas ir tām dāmām, kurām uz rokām ir dzimumzīmes. Ultravioletā gaisma var izraisīt apdegumu, bet sliktākā gadījumā arī ādas vēzi.
Uz naga atrodas kā minimums 3 slāņi, bet pamatā parasti ir pat daudz vairāk (4-5). Tā kā ir tik daudz uzklāto slāņu, nags vispār nedabū elpot, kā rezultātā tie tiek pārlieku izžāvēti un kļūst trausli.
Lai noņemtu šo laku, ir zināms, ka nepieciešama agresīva ķīmija. Turklāt nepietiek ar to, ka jūs vienkārši nosmērējat ar šo līdzekli naga plātni – nagi ir vēl jāietin folijā, lai šī agresīvā ķīmija iesūcas tajā kārtīgi. Jūs spējat iedomāties, ko tas nodara naga plātnei?

Lasi vēl: SALDŪ NORISINĀSIES KRĀŠŅS GAISA BALONU FESTIVĀLS “SALDUS 2018”

Nav noslēpums, ka skaistums prasa upurus, bet vai tas ir tā vērts… Ja jūs nespējat ieturēt 3 mēnešu pauzi, tad parūpējieties par saviem nagiem mazliet savādākā veidā. Šis veids ir patiešām banāls, bet strādā – ieturiet pareizu uzturu, iekļaujiet savā uzturā vairāk zivju eļļu, olas un sieru. Tāpat jums ir nepieciešami vitamīni: dzelzs, cinks, C vitamīns.

Ja jūs tomēr esat nolēmušas par labu pauzītei, tad pēc gēla lakas noņemšanas nagus nogrieziet pavisam īsus, mājas darbus veiciet gumijas cimdos – vismaz pirmās 2-3 nedēļas. Katru dienu nagos un kutikulā iesmērējiet eļļiņas – var olīveļļu, aprikožu eļļu utt. Tāpat nagus varat noklāt ar nagu lakām, kurās ir iestrādāts olbaltumvielu komplekss.

Jolli

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru