Akropolē izcēlies vēl viens skandāls! Cilvēki pārskaitušies par notikušo!

Vairāki cilvēki jau paspējuši sūdzēties par Akropoles esošajām ēstuvēm, precīzāk, par tā personālu, kas itin nemaz nerunā latviešu valodā, tā vēstījis raidījums “Bez Tabu!”

“Bez Tabu” jau ir saņēmis vairākas sūdzības par kādu kafejnīcu – “Grill London.” Ēstuvē vairāk strādā lietuvieši, nevis latvieši, bet pats svarīgākais jau nav tautība, bet tas, ka cilvēki tiek apkalpoti krievu valodā un viņiem tā esot pierasta prakse.

Lasi vēl : Kā tas varēja notikt? No tirdzniecības centra augšējās stāvvietas “nolido” BMW mašīna!

Anda Daubure, kas ir Grill London sabiedrisko attiecību pārstāve norādījusi, ka uzņēmums tik ļoti īsā laikā, vienkārši nav spējis sameklēt atbilstošus darbiniekus, kuri varētu strādāt restorānā. Šī iemesla dēļ palīgā ir braukuši restorāna ķēdes darbinieki no pašas Lietuvas.

Piebilde esot bijusi tāda, ka ēstuvē drīz sākšot strādāt darbinieki, kuri runās arī latviešu valodā. Latvijas Valsts valodas centrs jau ir ticis informēts par konkrēto situāciju. Informēta ir arī lielveikala vadība, kurai šī problēma ir jāatrisina.

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ledija</cite>

    Nu bet tā ir cilvēka paša izvēle iet uz tādu vietu vai neiet. Ja kaut kas nepatīk droši var iet uz citurieni. Tie kas te tais brēku hotj reizi ir strādājuši par tiem centiem ko maksā tajās kafejnīcās vai veikalos? Kurš normāls cilvēks strādās pa tiem grašiem?! Nav ko čīkstēt un sūdzēties bet tādā gadījumā pašiem stāties aiz letes un pastrādāt!

Pievienot komentāru