Aculiecinieks, kurš redzēja Porziņģa kautiņu pastāsta, kā viss notika realitātē, nevis kā visi stāsta apkārt!

Kristaps Porziņgis paspēja iekļūt konfliktā, kuru zina gandrīz visi! Tomēr aculiecinieks, kurš to redzēja klātienē pastāstījis, kā viss notika patiesībā un izrādās, ka daudz no stāstītā internetā nemaz nav bijis! 

Raidījumam TV3 ziņas, kāds aculiecinieks pastāstīja visu ko redzēja, tomēr vēlējās palikt anonīms. Notikuma vietā ieradās Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests un Pol***ja. Pēc konflikta izšķiršanas, 2 personas tika nodotas mediķu apskatei.

Vīrietis stāsta, ka nekādi kausi nav lidojuši, krēsli gan lidoju, bet nu neviens tajā brīdī tāpat nevarēja padarīt, it seviški tādam cilvēkam. Viņš izteicās, ka kautiņam nemaz nav bijis kāds etnisks pamats, tas nav bijis saistīts arī ar Porziņģa aiziešanu no NBA Knicks kluba, ko kļūdaini bija minējusi ASV prese.

“Tās visas bija muļķības!”, izteicās vīrietis. Tur vienkārši bija vārds pa vārdam, jo nesadalīja kaut ko un tā džeki savā starpā sāka kauties. Tāpat arī bārā neviens nevienu nesita, nekāda naida kurināšana nebija, džeki savā starpā sastrīdējās un beigās bija parasts sētas kautiņš un nekas vairāk!

Lasi vēl : Māte tikai 41. grūtniecības nedēļā pirmo reizi aizgāja pie ginekologa! Pēc ultrasonografijas ārsts atklāja, ko biedējošu

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru