4 tipu sievietes, ar kurām gudrs vīrietis neielaidīsies romantiskās attiecībās

Foto – Pexels

Vīrieši, tāpat kā sievietes, ilgojas par skaistām un patiesām attiecībām. Viņi novērtē labas partnerattiecības, kurās ir gan mīlestība, gan cieņa, gan sapratne. Inteliģents un gudrs vīrietis nekad neuzsāks attiecības ar kādu no šādām sievietēm.

Ja negribi vīrieša acīs izskatīties kā viena no viņām, uzmanīgi šo izlasi un iegaumē!

Pārlieku neatkarīgas sievietes

Sieviete, kas noskaņota kareivīgi un savos uzskatos ir nesatricināma feministe, vīriešu acīs nav pievilcīga. Lai gan šīs sievietes savā dzīvē patiešām var gūt ievērojamus panākumus, viņām nedaudz pietrūkst to emociju, kuras sagaida ikviens vīrietis. Viņas ir pārāk kareivīgas un “visu varošas”.

Dumiķītes

Lai gan šādas sievietes ārēji var izskatīties visai pievilcīgas, vīrietim tomēr ir būtiski, lai tad, kad sieviete atver muti, var arī kaut ko jēdzīgu pateikt. Gudram vīrietim būt blakus šādai sievietei būtu liels izaicinājums. Iespējams, ka šādas sievietes noder vienas nakts izklaidēm vai attiecībām, kurām nav nākotnes, bet ne visai dzīvei.

Lasi arī: Iemīlējies citā: psihologs nosauca 3 pazīmes, kas liecina, ka vīrietis krāpj

Sapucētas princeses, kas ir aprēķinātājas

Šīs sievietes, nenoliedzami, ārēji ir pievilcīgas un ļoti pašpārliecinātas, un tomēr tajā pašā laikā viņām ir ļoti augstas prasības. Tas vīriešus nobiedē – viņi nav gatavi tam, ka viņus pašus vai viņu maciņa biezumu uzreiz novērtē skaitļos.

Liktenīgās sievietes

Šādas sievietes bieži vien ir augstprātīgas, bet tas ir pēdējais, kas vīriešiem patīk sievietēs. Viņas arīdzan ir izcilas manipulatores, arī tas var aizbiedēt stipro dzimumu. Gudrs vīrietis no attiecībām ar šādu sievieti tomēr centīsies izvairīties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru