Visi sašutuši: KNAB ķeras klāt jaunietim, kas uztaisīja patriotisku dziesmu, kurā bija uzvilcis KPV LV kreklu

Toms Andersons raksta: “Šis paver cilvēkiem acis plašāk un skaidri parāda, ka šo iestāžu vadība ir auklińā un veic darbības pēc pasūtījuma. Spriedze tik aug un katra šāda veida darbība vairo atbalstu KPV LV. Būs pārmaińas oktobrī, tik šīs personas tam nav gatavas, jo tiks grieztas čūsku galvas ar temīdas damokla zobenu.”

Lasi vēl: Meitene zvērēja, ka viņa nekad nav gulējusi ar vīrieti, uz ko ārsts atrada izcilu atbildi!

Arnis Pozņaks: “Tas tikai pierāda korupcijas milzīgo ietekmi.Gandrīz diktatoriska valsts pārvalde.”

Piektdienas vakarā partijas vadītājs Artuss Kaimiņš savā Facebook profilā nopublicējis šādu ziņu, dodot mājienu, ka KNAB panācis ieraksta izdzēšanu no Facebook. Komentāros zem šī ieraksta politiķis raksta: “Tiek izbanoti Fb live video no vakardienas Robert Ox pratināšanas.”!

https://www.facebook.com/kaimins/posts/10217564658131963

Lai arī Facebook vairs nav atrodams oriģinālais noratināšanas video, tomēr kāds lietotājs komentāros dalījies ar youtube ievietotu video, kur ir aizklātas notikumu dalībnieku sejas, bet ir iespējams noklausīties sarunas (visticamāk, tieši dēļ tā, ka video bija redzama KNAB darbinieces seja, video pēc biroja sūdzības ticis izdzēsts):

Kā video dzirdams, KNAB darbiniece iztaujā klipas autoru Robert Ox, kurš skaidro, ka klipu veidojis patriotisma iespaidā. Kad KNAB darbiniece pamana, ka viņu filmē, viņa pieprasa, lai tas tiek pārtraukts. Tomēr video autors norāda, ka likums viņam neaizliedz filmēt valsts amatpersonu. KNAB darbiniece ir sašutusi, un pamet nopratināšanu.

Tomēr skandalozā situācija ap visu šo notikumu nerimstas. KPV LV dalībnieki Facebook pēdējās nedēļās viens pēc otra regulāri ziņo, ka KNAB un VID viņus izsauc uz pratināšanām, radot iespaidu, ka sākušās “raganu medības” tieši pret šīs partijas biedriem. Kometāros zem partijas ierakstiem daudzi KPV LV atbalstītāji iesmej, ka došanās uz KNAB ir kā iesvētības pirms iestāšanās partijā.

Lūk dziesmas klips, ar kuru viss šis skandāls sākās:

Avots: runabildes.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru