Vīrietis uz ielas uzklūp meitenei, kas nodarbojas ar svarcelšanu – viņam nākas nodarīto rūgti nožēlot…

26 gadus vecā svarcēlāja un spēka trenere Leana Kāra no Kolorado štata, ASV, devās ciemos pie draugiem Dublinā, Īrijā. Diemžēl viņas ciemošanās pieredze nebija pilnībā pozitīva. 21. aprīlī viņa ievietoja sociālajos tīklos attēlu, kurā redzama viņas pietūkusī un sarkana dūre – izrādās sieviete iedevusi manatīgu dunku vīrietim, kurš pakļāvis viņu seksuālai vardarbībai.

“Ejot pa ielu Dublinā, kāds vīrietis satvēra manu pēcpusi, viņš smējās un teica: “Tu taču esi amerikāniete, tev droši vien tas patīk!” Acīmredzot ceļošana vienatnē ir padarījusi mani par labāku cilvēku, jo es nevilcinājos viņam ar dūri iekraut pa ģīmi.”

Lai arī no malas var šķist, ka Leana ir parasta skaista meitene, patiesībā viņai netrūkst spēka, lai vajadzības gadījumā sevi aizstāvētu.

Leana gan atzīstas: “Es neesmu vardarbīga, patiesībā nekad iepriekš neesmu nevienam iesitusi… tomēr šoreiz es viju tik ļoti saniknota un manā ķermenī bija tik liels adrenālīna pieplūdums, ka mana reakcija rezultējās ar iesišanu viņam pa seju.”

Viņa atzīstas, ka ja šāds atgadījums būtu noticis mazāk publiskā vietā vai naktī, viņai droši vien trūktu pašpārliecinātības šādi reaģēt. Tomēr, ņemot vēra, ka tas notika dienas laikā uz vienas no lielākajām pilsētas ielām, Leana saprata, ka viņai jāpārmāca šis uzmācīgais tips.

Cerams, ka pēc šīs mācības saņemšanas, vīrietis, kas viņai uzmācās kārtīgi pārdomās savu rīcību un šādi vairs nerīkosies.

Lūk, kā izkatās Leana Kāra:

Related image

Related image

Avots: boredpanda.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru