Vīrietis, kuru 6 gadus spīdzināja viņa draudzene, pastāta iemeslus, kādēļ to visu pacieta

 

Tas viss aizgāja tik tālu, ka meitene spīdzināja savu draugu ar verdošu ūdeni.

Alekss stāsta, ka vardarbība sākusies kaut kā nemanāmi: ar pļauku pa seju, bet tad jau sekoja daudz nopietnāki sitieni. Taču pat tas Džordanai bija par maz…

“Par pirmo viņas ieroci kļuva pudele. Taču katru reizi, kas es izrāvu viņai no rokām kādu smagu priekšmetu, viņa ķēra to, kas atradās viņai pa rokai: nazis, šķēres… Viņa vienreiz aplēja mani ar verdošu ūdeni. Es domāju, ka man nāksies amputēt ekstremitātes.”

Meitene aizliedza Aleksam vērsties pēc palīdzības pie mediķiem. Viņa pilnībā izolēja viņu no sabiedrības. Tikai pa retam viņa atļāva Aleksam sazināties ar savu ģimeni. Vecāki nojauta, ka viņu dēla attiecībās ar šo meiteni kaut kas nav kā nākas, taču viņi pat iedomāties nevarēja, ka viss ir tik nopietni.

Lasi arī: Džekija Čana meita ir bezpajumtniece – aktiera 19 gadus vecais bērns dzīvo zem tilta; Lūk kāds tam ir iemesls

Kādu reizi nabaga puisi izglāba viņu kaimiņi – tie sadzirdēja skaļu bļaušanu un izsauca ātro palīdzību. Tajā dienā meitene atkal aplēja viņu ar verdošu ūdeni, taču vīrietis sāpes izturēt vairs nevarēja. Notikuma vietā ieradās ārsti, kas bija šokā par asiņojošām apdegumu brūcēm, tādēļ izsauca policiju.

Džordana tika apcietināta, turklāt viņai tagad tiek paredzēti septiņi gadi cietumā. Tāpat viņai ir netuvošanās ordenis Aleksam līdz pat mūža beigām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru