Vieglākais un efektīvākais veids, kā izžāvēt veļu divās stundās

Pēc veļas izmazgāšanas Pardi un Šarlote iesaka ievietot veļas mašīnā dažus tīrus, sausus dvieļus un vēlreiz palaist šo režīmu. Tā slapjās lietas nodos vairāk mitruma dvieļiem un izžūs ātrāk.

Pakarini veļu uz žāvēšanas statīva blakus radiatoram. Tālāk jums būs jāizveido “kupols” drēbēm. Paņemiet sausu palagu un novietojiet tās daļu virs radiatora, bet ar otru daļu pārklājiet veļu. Šādā “teltī” siltums tiks saglabāts un neizkliedēsies dažādos virzienos. Šādā veidā drēbes izžūs daudz ātrāk. Tie, kas šo metodi izmēģinājuši praksē, apgalvo, ka viss nevainojami izžūst jau 2 stundu laikā.

Vēl daži padomi

Lai lielie priekšmeti, piemēram, gultasveļa, palagi un vannas dvieļi, izžūtu vienmērīgi, apgrieziet tos aptuveni ik pēc 30-60 minūtēm. Visa pārējā veļa jāgriež apmēram divas reizes dienā un jāiztaisno. Pusi mitru gultasveļu var izlīdzināt ar gludekli apakšējā pusē un pakārt žāvēties vēl uz stundu.

Pirms tam katru apģērba gabalu kārtīgi iztaisnojiet un sakratiet, lai atbrīvotos no liekā mitruma krokās. Mitras drēbes izžūs ātrāk, ja to izdarīsiet pēc iespējas rūpīgāk.

Cirkulējiet siltu gaisu ar kompaktu ventilatora sildītāju vai fēnu, ja nepieciešams izžāvēt atsevišķu izstrādājumu. Starp citu, ja esat izmazgājis tikai dažus kreklus, džemperus vai T-kreklus, varat tos pakārt uz pakaramajiem. Šādā veidā tie iztaisnosies gravitācijas spēka ietekmē un būs daudz vieglāk izgludināt.

Pēc mazgāšanas masīvas, liekas lietas, piemēram, džemperus, vajadzētu izklāt uz dvieļa, satīt un vēlreiz izžāvēt. Dvielis absorbēs lieko mitrumu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru