VIDEO. “Varat uzminēt?” – mūziķis Miks Dukurs un viņa draudzene Endija nāk klajā ar priecīgiem jaunumiem

Foto – ekrānuzņēmums

Jau rakstījām, ka Latvijā pazīstamais mūziķis Miks Dukurs pagājušā gada nogalē šķīra 13 gadus ilgušo laulību no savas sievas un divu bērnu mammas Lauras. Dažas nedēļas vēlāk viņš socvietnēs publicēja atklātu fotosesiju kopā ar savu jauno draudzeni Endiju Kalniņu – pazīstamu arī kā influenceri Kalendy.

Pāris uzreiz arī sarakstīja kopīgu dziesmu, kam deva nosaukumu “Eternity”, kurai laida klajā arī mūzikas klipu – abu atklātās fotosesijas aizkulises.

Vēlāk, raidījumā “Slavenības. Bez filtra” Endija stāstīja, ka Miks esot ļoti ģimenisks cilvēks, jo visu savu apzināto dzīves daļu viņš esot pavadījis ģimenē. Viņa arī stāstīja, ka abi drīz vien sapratuši, ka mīl viens otru un vienlaicīgi atzinušies mīlestībā.

Foto – ekrānuzņēmums

“Daudzi jau mums arī tagad saka, jums tas viss par ātru, jums vēl ir rozā brilles. Bet mums vairs nav rozā brilles,” – jaunā draudzene teica raidījumā.

Lasi vēl: “Lūpas vajag, skropstas vajag, sporta zāli vajag… vīrs obligāts” – latviešu stiliste Indra Salceviča pasmejas par “mūsdienu” sievietēm

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru