VIDEO. “Mūc no viņas, kamēr vēl ir iespēja!” soctīklos uzjautrinās par Andra Kiviča sievas Lienes uzvedību koncerta laikā

Foto – ekrānuzņēmums/ “X”

Pirms dažām dienām koncertzālē “Palladium” notika mūzikas grupas “Z-Scars” koncerts, kur uz skatuves pēc ilgiem laikiem kāpa arī mūziķis Andris Kivičs. Bet, kā izrādās, “komplektā” ar savu sievu Lieni…

Socvietnē “X” pēc notikušā koncerta publicēti vairāki īsi video fragmentiņi, kuros redzams, kā Liene Kiviča koncerta laikā uzvedās – brīvi pastaigājās pa skatuvi un, beigu beigās, apķērās Andrim ap kaklu un ar lielu degsmi sāka viņu skūpstīt. Acīmredzot, pašam Kivičam šāda sievas uzvedība bija negaidīta un, beigu beigās, ticis vaļā no viņas spēcīgā apskāviena, viņš gandrīz zemē nometa savu ģitāru.

Soctīklu lietotāji pie publicētā video uzjautrinās un spriež par Kiviča kundzes uzvedību.

Pie viena no publicētajiem video redzams komentārs: “Apsardze koncertā tiešām noderētu, jo Kivičs nesaprata kā, lai skatītāju priekšā tiek vaļā no padzīvojušās grūpijas žņaudzošajām skavām.”

“Tā Liene tā jau ir izpostījusi Kiviča mūziķa karjru (kura pirms viņas vēl bija kaut cik), tad nu šis ir vispār pilnīgs posts. Kivič, mūc no viņas, kamēr vēl ir iespēja!”.

“No tik zvērīgas mīlas pat ģitāra iet pa gaisu.”

“Kāda vella pēc tā sieviete ir uzvilkusi kamenes kostīmu?”

“Man domāt, tā pavecā, patuklā grūpija nozaga Kiviča zvaigžņu stundu, jo visi blenza ne jau uz solistu, bet uz grūpiju. Starp citu, kāpēc viņa beigās klanījās kopā ar grupu? Citu mūziķu sievas un draudzenes taču nelīda uz skatuves?”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru