VIDEO. “Es esmu neērts šai valstij!”: latviešu talantīgais aktieris Andris Bērziņš runā godīgu valodu

Foto – ekrānuzņēmums

Latviešu iemīļotais aktieris Andris Bērziņš viesojies TV šovā “Kad viņas satiekas”. Viņš jau pārkāpis 70 gadu slieksni un smejas, ka tādējādi ir sanācis, ka tā ir viņa “atriebība” šai valstij.

“Ar to jau vien es esmu pārkāpis likumu, kad pārkāpts 70 gadu slieksnis”, – runājot par savu vecumu smejas Andris Bērziņš.

Viņš arī piemin, ka mūsdienās inflācija daudz ko ietekmē: “Ir, protams, daudz bagātu cilvēku, kuriem vārds “inflācija” neizsaka neko, bet tādam vidusmēra cilvēkam, tas ir ļoti svarīgs vārds”.

“Un tieši tāpēc es esmu neērts šai valstij, jo esmu iecerējis dzīvot ļoti ilgi!” – teic Andris, runājot par to, ka valstij būs jāmaksā viņam pensija.

Lasi vēl: “Tas ir tikai un vienīgi mans lēmums…”: negaidīts pavērsiens noticis populārā aktiera Ģirta Ķestera dzīvē

Viena no raidījuma vadītājām Liene Stepena Andrim vaicā: “Labi, Andri, tad pastāsti, kas ir jādara, lai varētu nodzīvot ilgu un laimīgu mūžu?”.

“Ziniet, pirmkārt, ir jābūt godīgam pret sevi. Sāksim ar sevi! Nevajag izlikties labākam! Man šķiet, ka liekulība ir baigi slikta lieta. Lai dzīvotu ilgāk ir jāatsakās no alkatības, varaskāres, meliem un liekulības,” – prāto aktieris.

Andris Bērziņš viesojas raidījumā “Kad viņas satiekas” – skaties šeit.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru