Vēzim – iepirkties tiešsaistē, Svariem – ieklausīties padomos: kā katra zodiaka zīme var ietaupīt naudu

Svari – ņemiet vērā padomu

Izvēlieties draugu (vai partneri) un vienojieties, ka vienmēr konsultēsieties ar viņu, pirms iztērēsiet vairāk par noteiktu summu. Svariem nav noslieces uz konfliktiem, tāpēc var pietikt tikai ar domu par šādu pārbaudi, lai atturētu viņus no pārāk lieliem tēriņiem.

Skorpions – pieturēties pie 50/15/5

“Sadali un valdi” ir spēles nosaukums Skorpioniem, kuri vēlas sevi glābt no tēriņiem. Daudzi finanšu eksperti iesaka vienkāršu ienākumu sadales stratēģiju: Skorpioniem ieteicams: 50 % – pirmās nepieciešamības lietām, 15 % – uzkrājumiem un 5 % – neparedzētiem izdevumiem. Atlikušos 30 % var iztērēt kādai izklaidei.

Strēlnieks – saņem atalgojumu, ceļojot

Strēlnieki ir slaveni ceļotāji. Piekrītot jaunam piedzīvojumam, pamēģini nopelnīt naudu, pieskatot māju, kurā būsi apmeties, vai rūpējoties par dzīvniekiem.

Mežāzis – iegādājies augstas klases lietotas preces

Mežāži mīl skaistas lietas, uzskatot, ka tās kalpo ilgāk. Jūs varētu dubultot un ietaupīt naudu, iegādājoties lietotas, nevis jaunas lietas. Neatkarīgi no tā, vai tā ir atjaunota elektronika vai senatnīgs kašmirs.

Ūdensvīrs – uzstādiet lietus mucu

Ūdensvīram, iespējams, nav piemērotāka līdzekļa naudas taupīšanai par lietus mucu. Lietus muca ir viegli izgatavojama pašu rokām, tā ir videi draudzīga un var ietaupīt naudu uz ūdens rēķina. Īpaši noderīgs tiem Ūdensvīriem, kas nodarbojas ar puķkopību un dārzkopību.

Zivis – sekojiet taupīgiem cilvēkiem sociālajos medijos

Zivis, tev ir viegli absorbēt apkārtējo cilvēku enerģiju un nodomus un ļauties viņu ietekmei. Izmanto šo iedzimto īpašību savā labā, piepildot savu plūsmu ar cilvēkiem, kuri uzsver principu “taupi vairāk, tērē mazāk”.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru