Vecāki dalās ar sirdi plosošu stāstu – cūka apēda mazu bērnu

Zēna tēvs stāstīja, ka viņi tur bijuši tikai pāris minūtes, kad jau izdzirdējuši kliedzienus. Neviens nepaspēja zēnu izglābt, un nu šī Ķīnas ciema vadītājs visus mudinājis turēt savas cūkas nožogojumā, lai kas tāds nekad vairs neatkārtotos.

Lasi vēl: Ziniet, nav nemaz tik grūti paredzēt nākotni, jo pateicoties šim testam varam ielūkoties vairākus gadus uz priekšu mūsu nākotnē

Ķīnā lielākajai daļai ziņu, kas saistītas ar dzīvniekiem, parasti ir kāds sakars ar ķīniešu iecienīto suņa gaļu. Runājot par šo gadījumu, jāpiebilst, ka cūkas ir tikpat gudri dzīvnieki kā suņi, un tikai sabiedrības radīto morālo standartu un uzskatu dēļ cilvēki ar prieku ēd cūkas gaļu, bet ir ļoti noraidoši attiecībā uz suņa gaļu.

Lai arī daudzi tam nepiekristu, cūku nevajadzētu nogalināt tikai tāpēc, ka tā apēda bērnu. Galu galā, tā aizstāvēja savus mazuļus. Turklāt šis dzīvnieks nav pieradināts mājas apstākļiem un tam nevajadzētu atrasties bērnu klātbūtnē. Šī stāsta morāle varētu būt tāda, ka ir divas lietas, kas nav savienojamas – cūkas un mazi bērni. Kā teikts filmā “Snatch”: “viena cūka var apēst divas mārciņas [900 g] jēlas gaļas vienā minūtē. Tāpēc arī ir teiciens – rij kā cūka.”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru