Ūdens aizture Tavā organismā var būt dzīvībai bīstama! Nekavējoties no tā atbrīvojies!

Ūdens uzkrāšanās organismā var būt bīstama un nepatīkama. Ļoti liela daļa no cilvēkiem cieš no šīs kaites. Citiem tas ir ilgāk, citiem tas ir mazāku laika posmu. Liela daļa no cilvēkiem nemaz nezin, ka slimo ar šo kaiti. Visbiežāk šīs problēmas cēlonis ir nepietiekama fiziskā slodze, neveselīgs uzturs un pārmērīga zāļu lietošana. Vēl var būt tā, ka šo problēmu izraisa vairogdziedzera problēmas, daži aknu darbības traucējumi, augsts As**sspiediens, kā arī sirds un nieru darbības traucējumi. 10 labākie līdzekļi, kas palīdzēs izvadīt ūdeni no ķermeņa.

  1. Ābolu sidra etiķis. Ir bagātīgs līdzeklis un pazemina nātrija līmeni organismā. Visiem ir zinām, ka nātrijs saglabā ūdeni organismā, bet etiķis to palīdz izvadīt. Dzeriet šo līdzekli 2 reizes dienā, pievienojot to pa vienai ēdamkarotei uz krūzi. Vēl var kājas mērcēt etiķa ūdenī, turot tās aptuveni 10 min.  Tas ir lielisks līdzeklis, lai samazinātu kāju tūsku un mazinātu slikto aromātu.

2. Kā noskaidrojuši pētnieki, tad pienenes aktīvi palīdz veidoties urīnam cilvēka organismā. Kā arī samazina nātrija līmeni organismā. Pienenes satur ļoti daudz magniju. Zinātnieki iesaka dzert pieneņu tēju dzert vairākas reizes dienā. Ir arī pieneņu tabletes kuras var lietot, bet noteikti pirms to lietošanas vajadzētu konsultēties ar ārstu.

3. Dzērveņu sula. Tajā ir liels daudzums kālija, magnija un kalcija. Paātrina urīna veidošanos organismā. Ja izvēlaties šo līdzekli, tad dzeriet katru dienu vienu tasi nesaldinātas sulas.

Šķir nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru