TOP 6 telpaugi, kam jābūt katrās mājās: tie kā magnēts piesaista naudu un veiksmi

Foto – Pexels

Telpaugi ne tikai rūpējas par gaisa attīrīšanu mājās, bet tiem piemīt arī spēcīga enerģija. Un, lai arī ir daži augi, kurus mājoklī turēt nevajadzētu, ir tādi, kas kā magnēts piesaista naudu un veiksmi.

Naudas kociņš

Šo augu pazīst gandrīz ikviens. Tā lapas atgādina monētas, un tas patiešām nodrošina tajā mājoklī, kurā atrodas labklājību un to, lai nekad netrūktu naudas.

Pelargonijas

Foto – Pexels

Tiek uzskatīts, ka šiem ziediem piemīt ļoti spēcīga enerģija. Ja par tām labi rūpēsieties, tas jums atmaksāsies veiksmes un bagātības veidā.

Lasi vēl: Kādā nedēļas dienā jums vajadzētu lūgt piedošanu, lai patiešām salīgtu: tautas ticējums

Piparmētras

Uzskatīta, ka piparmētru smarža gluži kā magnēts piesaista mājoklī finansiālu labklājību. Ja smarža ir spēcīga, “naudas kanāls” ir atvērts, bet, ja smarža ir vāja, diemžēl augs nedarbojas.

Kaktuss

Foto – Pexels

Daži cilvēki uzskata, ka kaktuss ar savām adatām spēj atvērt un paplašināt “naudas kanālus”.

Papardes

Šim augam jau izsenis tiek piedēvētas maģiskas īpašības. Cilvēki jau sensenos laikos ticēja, ka papardes palīdz aizbiedēt ļaunos garus, kā arī mīl naudu.

Bambuss

Foto – Pexels

Bambusam piemīt ļoti spēcīga enerģija, un tas iedarbojas uz visu mājokli, kurā tas atrodas. Ja augs dod dzinumus, tas nozīmē, ka īpašnieks drīz saņems lielas naudas summas. Iespējams, pat kādu prāvu mantojumu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru