Šīs mirstošās meitenes vārdi lika raudāt visai Eiropai…

‘’Puisis, kurš bija šīs avārijas vaininieks, bija ļoti stiprā alkohola reibumā.”, – es dzirdēju šos vārdus no Pol***jas virsnieka. Apkārt man bija peļķe ar asinīm… ar manām asinīm. Mammīt, es centos darīt visu, lai tev nebūtu jāraud!

Lasi vēl: Vienkārši fenomenāli: ko jūsu apakšveļa var pastāstīt par jums. Man sakrita gandrīz 99%!

“Šī meitene mirs!” – sauca ārsti. Viens puisis nolēma dzert pie auto stūres un traukties lielā ātrumā, bet miršu es! Es nespēju pateikt ko es šobrīd jūtu. Man jāmirst dēļ tā, ka viens idiots dzēris piesēdās pie stūres?

Mammu, lūdzu nežēlo mani! Pasaki lūdzu manai māsai, lai viņa neraud un lai tētis paliek tik stiprs kā vienmēr. Es lidoju uz debesīm. No turienes es par jums parūpēšos.

Apsolu. Varbūt to puisi neviens nav mācījis, ka dzēris pie auto stūres nedrīkst sēsties. Bet tu mani māciji – un tas ir pareizi.

Mammu, es jūtu kā mana elpa kļūst vārgāka. Šīs ir manas dzīves pēdējās minūtes: es gribu, lai tu man esi blakus. Es gribu turēt tavu roku līdz brīdim, kad miršu. Es gribu tev pateikt, ka ļoti tevi mīlu. Ar Dievu, mammu!”

Lasi vēl: Ja runa ir par gultas priekiem, tad šie ir zodiaka zīmju pārstāvji šajā jomā ir Dievi!

Kamēr šī meitene mira žurnālists visu pierakstīja katru viņas vārdu. Lūdzu, dariet visu lai šādi negadījumi uz ceļiem nenotiktu! Tas ir tikai sekundes jautājums līdz kāds tevis dēļ var iet bojā…

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru