Šīm Zvaigžņu zīmēm februāra beigās sāksies “baltā josla”: viņus gaida tiešām liela veiksme un laime

Foto – Pexels

Ezotērikas speciālisti ir nosaukuši Zvaigžņu zīmes, kas jau pavisam drīz varēs aizmirst par savām grūtībām un nepatikšanām. Planētas februāra beigās izkārtosies tā, ka tās pavērs šiem cilvēkiem jaunas iespējas un pavisam jaunu posmu viņu dzīvē.

Vēzis

Vēži pēc dabas ir noslēgti, un viņiem savā dzīvē patīk maigums un konkrētums. Taču dažreiz gadās, ka ne visi plāni realizējas, un tas viņus viegli var “izsist” no sliedēm. Zvaigznes sola, ka februāra beigās šis nejaukais aspekts sāks mainīties, un viņi varēs baudīt komfortu, klusumu un mieru.

Jaunava

Foto – Pexels

Šie cilvēki ir ļoti paškritiski. Tieši šīs rakstura īpašības dēļ viņi bieži ir cietēji daudzās dzīves situācijās, kurām citi pat nepievērstu uzmanību. Tomēr februāra beigās un marta sākumā zvaigznes viņus lutinās un lutinās tik ļoti, ka pat par paškritiku viņi varēs aizmirst, jo viss izdosies lieliski un vēl labāk.

Lasi vēl: Kā sudrabs ietekmē dažādas Zvaigžņu zīmes: ne visi šo dārgmetālu drīkst valkāt

Skorpions

Foto – Pexels

Skorpioniem februāra beigas un marta sākums sola mieru un atpūtu. Šajā laikā var nodarboties arī ar pašrealizāciju, un sākt piepildīt savus sapņus. Šis ir brīdis, kad sekmīgi izdosies nomainīt dzīvesveidu, un jūs ļoti īsā laika periodā nonāksiet tur, kur vēlējāties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru