Sieviete vērsās Slim**cā pēc palīdzības, būdama 10 grūtniecības mēnesī! Ārstus redzētais šokēja ne pa jokam!

Pirms pāris dienām Barnaulā, Krievijā, notika kaut kas prātam neaptverams. Kad ārsti sāka pētīt Slim**cā ievesto grūtnieci, neviens no mediķiem nespēja noticēt savām acīm.

Lasi vēl: Spēcīga lūgšana tiem, kurus vienmēr izseko nelaimes

Sieviete veselu 41 nedēļu iznēsāja savu meitu ne tur, kur vajadzēja, proti, vēdera dobumā! Kad ārsti saprata, cik patiesībā sarežģīta ir šī anomālija, nekavējoties lika sievieti uz operāciju galda. Katra minūte varēja būt liktenīga!
Interesants ir fakts, ka pasaulē ir uzskaitīti vien pāris desmiti šādu gadījumu. Tieši tādēļ pat vispieredzējušākie ārsti bija neziņā.
Ārsti, veicot šo operāciju, ļoti riskēja, jo lielais asiņu zudums varēja kaitēt ne tikai mātei, bet arī vēl nedzimušajam bērniņam. Par laimi, topošā māmiņa nokļuva īstu profesionāļu rokās. Speciālisti lieliski tika galā ar radušos situāciju.
Iespējams, ka šīs anomālijas esamība varētu tikt saistīta ar sievietes iedzimtību un anomālijām viņas dzemdē. Visticamākais, ka embrijs sākotnēji piestiprinājies īstajā vietā, bet pēc tam atvienojies, šādi nokļūdams vēdera dobumā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru