Šī jaunā meitenīte mira savā kāzu naktī un kad jūs uzzināsiet iemeslu jums paliks slikti…

Mūsdienās ļoti populāra paliek tradīcija – apprecināt jaunas meitenes padzīvojušiem vīriešiem. Šis atgadījums noticis Jemenā. 

Lasi vēl: Vairāk nepērciet veikalā kartupeļus. Jauna metode kā ātri izaudzēt kartupeļus ja pietrūkst!

2010. gadā pasauli satrauca briesmīgs atgadījums, kurā bija ieesaistīta maza meitenīte. Meitenītei bija vien 12 gadu un viņa mira savā kāzu naktī. Meitenīte (kuras vārds tiek turēts noslēpumā) savā kāzu naktī mira no ļoti mokošām dzemdībām. Jaunajai meitenei vajadzēja šajā naktī kļūt par māti, taču viņa sāpes nespēja pārciest un nomira.

Arī daudzi citi bērni tika pakļauti šādām nežēlībām. Jaunais pāris vēlējies apprecēties pirms bērns nāk pasaulē. Jemenā tas ir pavisam normāli, ja mazai meitenei vīrs ir 15 vai vairāk gadus vecākas par viņu.  Ir neskaitāmi tūkstoši cilvēku, kuri mēģina cīnīties pret šo nežēlīgo tradīciju, bet pagaidām viss veltīgi…

Lasi vēl: Akvārijā dzīvojošām zivīm tiešām mēdz būt depresija – un tas nav joks!

Šo jauno bērnu vecāki tiek uzpirkti. Viņi ir gatavi savas meitas pārdot vien, lai tiktu pie kādas naudiņas. Jaunajām meitenēm nav atļauts iebilst vai pretoties notiekošajam. Viņām ir jāklusē un jāklausa gados vecais vīrs.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru