“Samaksāšu to soda naudu, un cauri!” – miljonārs Jūlijs Krūmiņš vairs necīnīsies par taisnību tiesas ceļā

Foto – ekrānuzņēmums

Miljonārs un uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš allaž bijis tiešs savos uzskatos un izteikumos, un arī šoreiz, kad viņš saņēmis Rīgas apgabaltiesas pirmās instances spriedumu, viņš runā atklātu valodu.

Rīgas apgabaltiesa atstājusi negrozītu pirmās instances spriedumu, ar kuru par korupciju uzņēmējam Jūlijam Krūmiņam un viņa meitai Maijai Krieviņai tika piespriests naudas sods. Krūmiņš žurnāla “Privātā Dzīve” žurnālistei Gitai Vīksnei intervijā atklājis, ka sodu maksās, jo šo lēmumu vairs pārsūdzēt arī negrasoties.

Lasi vēl: Populārais komiķis Maksims Galkins nācis klajā ar brīnišķīgiem jaunumiem par Latviju

Rīgas pilsētas tiesa Krūmiņam un viņa meitai Krieviņai piesprieda naudas sodu. Krūmiņam jāsamaksā 12 900 eiro liels naudas sods, bet meitai – 6450 eiro naudas sods. Savukārt vēl vienai lietā iesaistītajai personai – Vese***as inspekcijas amatpersonai Tatjanai Morozovai tiesa piesprieda piecu mēnešu nosacītu cietumsodu un pārbaudes laiku uz sešiem mēnešiem, kā arī 60 stundu piespiedu sabiedriskā darba.

Foto – ekrānuzņēmums

“Samaksāšu to soda naudu, un cauri! Lai viņi ātrāk to visu pabeidz,” – sacījis Krūmiņš, atbildot uz jautājumu, ko grasās darīt ar tiesas spriedumu.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru